Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

JASNO I GLASNO

Zvezda pisala pismo ABA ligi: Želimo da vidimo sporazum za Evroligom!

Autor: P. V. | 06.03.2013 - 17:16:00h | Komentara: 0

Košarkaški klub Crvena zvezda je zatražila da se svim učesnicima ABA lige u tekućoj sezoni hitno dostavi sporazum sa Evroligom koji je dogovoren 1. marta u Luksemburgu.

wgrb KK ZVEZDA

"Neusklađenost propozicija ABA lige sa propisima ECA oko prohodnosti klubova iz ABA lige u Evroligu izazvali su veliku pometnju među klubovima i doveli do presedana kakav nije zabeležen u ozbiljnim košarkaškim organizacijama. Došlo se u situaciju da četiri kola pre kraja, odnosno nakon 22 odigrana kola, nismo znali za šta smo se borili.
U nameri da i ovog puta klubovi ne ostanu u zabludi od Radovana Lorbeka je zatraženo da u najkraćem vremenskom roku svim klubovima dostavi pomenuti sporazum koji je predsednik ABA lige potpisao zajedno sa gospodinom Đordijem Bertomeuom, kako bi na delu mogle da se vide svi detalji tog sporazuma.
Osnovni razlog ovakvog zahteva je želja da se ne ponovi slična situacija sa pogrešnim tumačenjem propozicija na koje su čelnici Zvezde upozoravali još na Skupštini ABA Sidro održanoj  u septembru 2012. godine u Ljubljani. Namera nam je da se lično uverimo u sve ono što u sporazumu piše i sve to uporedimo sa saopštenjem koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Evrolige, kako ponovo ne bismo došli u vrlo neprijatnu situaciju."

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP