Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ALO! NA ZLATIBORU SA ČARLSOM DŽENKINSOM

Zvezdin Đenka!

Autor: D. Ostojić | 24.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Košarkaši Crvene zvezde su na Zlatiboru već dve nedelje, gde odrađuju najnaporniji deo priprema. Poznato je da rad na snazi najteže pada igračima, ali uprkos tome u četi Dejana Radonjića vlada sjajna atmosfera.

„Saigrače moje prezime podseća na ime lika iz filma ‘Maratonci’. Otuda moj novi nadimak”

„Saigrače moje prezime podseća na ime lika iz filma ‘Maratonci’. Otuda moj novi nadimak” | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pre tri dana su se priključili Amerikanci, starosedelac Demarkus Nelson i novajlije Blejk Šilbi i Čarls Dženkins. Oba pojačanja iz SAD su se dobro uklopila, a kako su ih prihvatili domaći igrači kroz smeh nam je objasnio Dženkins:


Cepaju PES i „pucačine”!


Košarkaši Zvezde na pripremama, između treninga, vise na video-igricama. Demarkus Nelson preferira “Kol of djuti”, Cvetković i Tejić cepaju PES, a cimeri Branko Lazić i Boris Savović igricu “Vorld of tenks”.

- Fenomenalno mi je u Zvezdi! Prvi put sam u Evropi i ovo je pravi izazov za mene. Saigrači su sjajni, već su mi dali i nadimak. Zovu me Đenka. Objasnili su mi da je to lik iz nekog srpskog filma (“Maratonci trče počasni krug”, op. a).

Dženkins je nadimak Đenka dobio iz milošte, njegovo prezime je prevedeno i uprošćeno na srpski. Kum je bio Boris Savović.

Još jedna  zajednička stvar sa Đenkom: Obojica uživaju da snimaju

Još jedna zajednička stvar sa Đenkom: Obojica uživaju da snimaju


Sada već popularni Đenka deli sobu sa Markom Simonovićem, koji ima samo reči hvale za, kako kaže, skromnog dečka iz Njujorka:
- Evo koliko ga poznajem dan-dva i čini mi se da je stvarno sjajan momak. Malo mu je teško da se prilagodi jer je prvi put izašao iz Amerike. Siguran sam da će brzo da se uklopi – rekao je Simonović.

Veselo društvo: Dženkins  i Nelson

Veselo društvo: Dženkins i Nelson | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Daj izjavu, brate Nelsone!

Da je Dženkins momak koji već sada podiže atmosferu među saigračima, svedoči scena kojoj je “Alo!” prisustvovao na jučerašnjem treningu na Zlatiboru.
Nelson je davao intervju, a kao naš kolega novinar se predstavio i Dženkins. Metla mu je poslužila kao mikrofon...

Radonjić

Radonjić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

RADONJIĆ: Evroliga u mislima!


Trener Dejan Radonjić zadovoljan je do sada urađenim, ali je svestan da je još mnogo posla pred njim i njegovim učenicima.
- Sledi nam sezona puna izazova od kojih je Evroliga sigurno najveći. Imamo težak raspored i na početku sezone na Jadranu, ali radimo na tome da budemo bolji nego prošle godine. Kvalitetnije radimo otkako su nam se priključili Amerikanci,a sigurno da će još bolje da bude kada se vrate i reprezentativci: Katić, Mitrović i Blažič - izjavio je crnogorski stručnjak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP