Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NASTAVLJA SE MEDIJSKI RAT

Zvezdin odgovor Daniloviću: Nije valjda da smo opet mi krivi?

Autor: M. Grujić | 26.06.2013 - 16:26:00h | Komentara: 4

KK Crvena zvezda ekspresno je odgovorila na prozivke predsednika Partizana koji je optužio crveno-bele da im se više pomaže od strane države.

KK Crvena Zvezda

KK Crvena Zvezda

Zvezda je na zvaničnom sajtu okačila saopštenje u kojem se osuđuju reči prvog čoveka crno-belih, koji je izneo niz optužbi na račun večitog rivala.

"Da li je moguće da je Crvena zvezda opet kriva? Da li je moguće da neko pokušava da za sopstvenu nemoć ponovo optuži i u isti mah osudi Crvenu zvezdu. Da li je moguće da tako uspešan klub kako se predstavlja KK Partizan mts, ima tolike gubitke, i kada se radi o tako uspešnim kadrovima koji ga vode? Sudeći po onom što čelnici Partizana prezentuju javnosti za njih će uskoro KK Crvena zvezda biti kriva i za globalne klimatske promene. Jeftina demagogija u koju će malo ko da poveruje.

Ne radujemo se ničijoj nesreći, pa tako ni nesreći u koju je zapao KK Partizan, ali ne možemo da zaboravimo šta se sve dešavalo pre dve i više godina. Tada nismo primetili da se Partizan oglašavao u smislu razumevanja za probleme u kojima se našao KK Crvena zvezda. Naprotiv, njihovo oglašavanje je počelo onog trenutka kada su spoznali da je napravljen pravi koncept za finansijki oporavak KK Crvena zvezda i da će njihov večiti rival u budućnosti to i biti u pravom smislu te reči.

Ko je i koliko u prethodnom periodu bio državni projekat lako se može utvrditi kada se prezentiraju finansijska sredstva dobijena od strane države što je Zvezda i uradila a Partizan nažalost nije. Da kojim slučajem jeste ta večna tema na kojoj tako silno potenciraju predstavnici KK Partizan bila bi demistifikovana. Ali, oni to nikako ne žele i sigurni smo da to neće uraditi, jer brojke su kao dokazi neumoljive.

Rezultati Partizana su takvi kakvi su, a oni što nas raduje to je priznanje Danilovića da nikada nećemo biti isti. A, nikada nismo ni bili.

Crvena zvezda je jedan od najjačih brendova ove zemlje i nalazi se takođe u specifičnoj situaciji i ne kuka i ne moli i ne kleči da joj bilo ko pomogne. Ali, oduvek se zalagala da Zvezda ali i Partizan u ovoj državi imaju ravnopravan tretman. To je samo jedna u nizu naših razlika.

Čak i površnom analizom može se utvrditi ko je dao najviše reprezentativaca u svim selekcijama u ovoj zemlji u poslednjih petnaestak godina. A, mnogi od njih su istina završili ili su i sada u Partizanu.

Uopšte ne želimo na bilo koji način da odvlačimo pažnju javnosti od informacija vezanih za problem niti daljim polemikama da čelnicima KK Partizan mts oduzimamo dodtanu energiju, jer sada treba da se koncentrišu i pronađu rešenje za, kako sami kažu, katastrofalnu siutuaciju koju im sasvim sigurno nije napravila KK Crvena zvezda. Predsednik Partizana mts umeo je da neosnovano napadne Crvenu zvezdu, ali u svom izlaganju nije želeo da kaže kako je do finansijskih problema došlo. Kao da je u poslednjih desetak godina neki drugi Predrag Danilović vodio klub, a ne on lično. Ali, njihovi problemi, njihova briga.

Od države, grada i svih ostalih državnih institucija očekujemo ravnopravan tretman, a što se tiče priče oko toga ko je koja Crvena zvezda, to nam uz sva uvažavanja neće objašnjavati Danilović. Dokaz da smo u pravu je brojna publika koja dolazi na naše utakmice i naši verni navijači kojima se zahvaljujemo na podršci i razumevanju u ovom teškom periodu kroz koji zajedno prolazimo. Posebno im se zahvaljujemo što su u proteklih 12 godina stoički izdržali sve nepravde", piše u saopštenju Crvene zvezde.

Poslednji komentari
  • Nenad Vreme: 26.06.2013 17:47h

    Navijaci dolaze samo zbog imena Crvena Zvezda koje je gospodin Covic preuzeo da bi imao publiku za svoj klub FMP..sam je izjavljivao svojevremeno da C.Zvezda Beograd NIJE clan Sportskog Drustva Crvena Zvezda i da je Crvena Zvezda zvanicno zamrznuta..Skoro je i na konferenciji govorio o budzetu kluba i pri tome rekao da se odredjeni iznos odvaja za dug Crvene Zvezde jer dug jos nije vracen...Moj kolega inace veliki Zvezdas sam ovo priznaje i kaze...mene ne zanima ko vodi klub ja idem zato sto tamo pise C.Zvezda a da li ce taj klub opet biti FMP za koju godinu ili ne nebitno mi je

  • Miki Vreme: 27.06.2013 00:28h

    Sta je sada Danilovicu i grobari. Zajedlivo ste komentarisali Zvezdine muke kao da ista(i daleko gora) sudbina n ije vas snasla/ Jer ne zabioravite lepo je rekao Covic Zvezda = Srbija i ako Zvezda ode ide i Srbija. Vas "JUgoslovenski klub"osnovan od strane" brace nam "Franjevaca nema niti ce ikada takvu harizmu kao sto ima Zvezda. Zato iako nestane sa scene nece to bi ti velika steta.Vas kjlub je godinama tlj decenijama protezirao partijski i drzavni vrh i sada kada toga vise nema dosao vam je i zasluzeni kraj.Zvakom prema zasluzi....

  • Čika Dule Vreme: 27.06.2013 01:18h

    Dali se to vi javljate iz zamrzivaca ili nam se obraca prigradski klub kome ste u zakup dali grb i navijace.Cisto da znamo na koju adresu odgovor da posaljemo

  • pera Vreme: 27.06.2013 12:15h

    Kakvi su majstori provokacije iritacije lazi i zamene teza ovi Cokijevi kompanjoni pod imenom Zvezda.Njihova zelja da se porede sa Partizanom traje vec 15 godina.Oni neznaju kako da omalovaze uspehe Partizana,pa izmisljaju razne napade i ako ovi otvore usta i opste ih ne spomenu oni tu sebe pronadju i odmah se guraju da odgovore,Mislim da je to drustvo pod imenom Crvena Zvezda u teskom paranoicnom stanju i tesko da ce uskoro iz njega izaci.Pustimo ih neka se i dalje raduju,a Partizan uziva u svojim rezultatima,koji su ociti.Idalje cekamo komsije da im proradi Evropski projekat u koji su dali silne pare za ovih 15 god.Ali sve je to Partizan kriv,zato sto ih nije pustio bar jednom da uzmu titulu,a dali su tolike pare za silne igrace i trenere.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP