Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

VATERPOLO SAVEZ SRBIJE DOBIO NOVOG PREDSEDNIKA

Babić udavio Šapića!

Autor: M. Zdravković | 19.09.2013 - 07:01:00h | Komentara: 0

Skupština Vaterpolo saveza Srbije izabrala je za novog predsednika Zorana Babića, člana poslaničkog kluba Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije.

Šapić i Babić

Šapić i Babić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Babić je dobio 34 glasa članova Skupštine, a njegov protivkandidat Aleksandar Šapić samo šest, čime su se obistinile prognoze koje su ukazivale upravo na ovakav krajnji ishod i trijumf istaknutog čelnika vladajuće stranke.


- Sama pomisao da bih kao prvi čovek vaterpolo porodice uspeo da postanem deo sistema i tradicije koja u poslednjih pedesetak godina čini ponosne sve građane ove zemlje u meni budi osećanje časti, ponosa, sreće i velike količine odgovornosti. Svestan sam šta je to što se od prvog čoveka Vaterpolo saveza Srbije očekuje - istakao je Zoran Babić.
Novi predsednik VSS-a zna i da je važno nastaviti s uspesima svih reprezentativnih selekcija.

Aleksandar Šapić

Aleksandar Šapić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Znam da kao prvi čovek ove organizacije ne smem da budem prosečan predsednik Vaterpolo saveta Srbije i da ne smem da se zadovoljavam malim stvarima i rezultatima jer to nije u krvi srpske vaterpolo porodice. Obećavam da ću dati svoj profesionalni i emocionalni maksimum da se kontinuitet nastavi, da Savez ponovo bude porodica i da kroz jake klubove i velika ulaganja u rad sa mladima obezbedimo svetlu budućnost vaterpolo sporta u Srbiji - zaključio je Zoran Babić, novi predsednik VSS-a.

Težak poraz: Aleksandar Šapić

Težak poraz: Aleksandar Šapić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Šapić razočaran stavom Partizana!

Poraženi Aleksandar Šapić je s druge strane ponovio tvrdnje o pritiscima na članove klubova da glasaju za njegovog rivala, kao i svoje lično razočaranje promenom stava Partizana, koji ga je prvobitno kandidovao za funkciju, a potom ipak izabrao stranu Zorana Babića, novog predsednika Vaterpolo saveza Srbije.
 

Babić i Šapić

Babić i Šapić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ko je Zoran Babić?

Zoran Babić rođen je 16. aprila 1971. godine. Pohađao je Osnovnu školu „Popinski borci“ u Vrnjačkoj Banji i Srednju školu matematičkog smera „Slobodan Penezić Krcun“. Diplomirao je 1996. na Mašinskom fakultetu u Beogradu. Ima i upisane master studije Univerziteta privredne akademije u Novom Sadu - Poslovna ekonomija i finansije.
Radno iskustvo: Direktor marketinga „PP ZM produkt“ Vrnjačka Banja, predstavništvo Beograd, direktor razvoja zajedničkih službi „Prve petoletke“ iz Trstenika, a u JP „Beli izvor“ u Vrnjačkoj Banji obavljao je niz funkcija, od šefa sektora do tehničkog direktora. Od 2008. je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP