Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

MEDALJE

Beograde, dočekaj srpski ponos!

Autor: D. Ostojić | 14.08.2012 - 13:57:00h | Komentara: 0

U organizaciji Olimpijskog komiteta i Skupštine grada Beograda, večeras će od 20 sati ispred Starog dvora biti organizovan doček srpskih olimpijaca koji su nas obradovali medaljama na upravo završenim 30. Olimpijskim igrama u Londonu.

Balkon će tradicionalno, kao i posle svakog velikog takmičenja, biti pun naših sportista sa medaljama oko vrata. Beograd i Srbija večeras će pozdraviti zlatnu tekvondoistkinju Milicu Mandić, srebrnu strelkinju Ivanu Maksimović, bronzanog strelca Andriju Zlatića, bronzane vaterpoliste, ali i mnoge druge učesnike Igara iz Srbije!

Srpski osvajači medalja iz Londona

Srpski osvajači medalja iz Londona | Foto: B.R.

- Imamo čime da se podičimo. Četiri medalje različitog sjaja smo osvojili u Londonu. To nije pošlo za rukom i nekim mnogo većim zemljama. Zbog toga smo vrlo rado prihvatili da pomognemo Olimpijskom komitetu u dočeku istinskih heroja nacije - rekli su nam u Skupštini grada.
Inače, poslednji srpski olimpijci iz Londona stigili su rano jutros, a na Aerodromu “Nikola Tesla” dočekao ih je predsednik Srbije. Tom prilikom priređen je i koktel dobrodošlice u VIP salonu aerodroma.

Trasa šampiona
19:30
Srpski olimpijci večeras će se autobusom kretati sledećom trasom: Omladinskih brigada do opštine Novi Beograd, preko Bulevara Mihajla Pupina, Brankovog mosta, Brankove ulice, Prizrenske, Terazija, Kralja Milana, Slavija (kružni tok), vraćanje u Kralja Milana, preko Terazija do Trga Nikole Pašića.
 20:00
Doček ispred Skupštine grada
 

Posle prijema na aerodromu, najuspešniji srpski olimpijci iz Londona dobili su voljno do večeras u 19 sati, kada će se okupiti u “Erport sitiju” u Novom Beogradu, a potom specijalnim autobusom proći kroz Beograd do Starog dvora i nadaleko poznatog balkona Skupštine grada.
Inače, kompletan program, kao i godinama unazad, vodiće voditeljski par TV “Prva” Miljan Milićević i Ivan Tešanović.

Organizator juče nije hteo da nam otkrije ko će u muzičkom delu zabavljati prisutne navijače i naše olimpijce, ali su najavljena iznenađenja. Nema sumnje da su se ljudi iz OKS-a i Skupštine grada informisali o tome šta vole da slušaju Ivana, Andrija, Milica i vaterpolisti, pa će shodno tome biti i određen muzički repertoar za večeras.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP