Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

„MASTERS OF DIRT“ NAJAVLJUJU SPEKTAKL

Biće ludo u Beogradu!

Autor: E. A. | 05.04.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

„Masters of Dirt“ spektakl ekstremnih sportova koji će 6. aprila gostovati u „Kombank areni „dovodi 18 vozača motora, kvadova, motornih sanki, BMX-ova i mauntinbajkova. Šou će upotpuniti di-džej Mosaken, a atmosferu dodatno zagrejati seksi ples sa vatrom koji će izvesti „Fuel girls“.

Karte za ovaj  spektakl se mogu  naći po ceni  od 1.100 do  6.300 dinara

Karte za ovaj spektakl se mogu naći po ceni od 1.100 do 6.300 dinara | Foto: Oliver Bunić

Ovogodišnji slogan turneje „Masters of Dirt“, koja postoji 11 godina je „The Next Level“, a ovi sportisti će pred publikom zaista pomeriti granice sopstvenih mogućnosti.


- Svi vozači se raduju što su došli u Srbiju i vredno treniraju. Publika će imati priliku da vidi trikove koji prkose zemljinoj teži i skokove duge i po 20 metara. Vozači će akrobacije izvoditi bukvalno jedan za drugim, a poneke čak i sinhronizovano što zaista izgleda zastrašujuće i zadivljujuće u isto vreme - kaže Džordž Fehter, organizator ove turneje ekstremnih sportova.
Prvi put imaćemo prilike da vidimo trikove na motornim sankama, koje su u poslednje vreme veoma popularan ekstremni sport.

Zagrevanje  pred subotu

Zagrevanje pred subotu | Foto: Oliver Bunić


- Jostein Stenberg dolazi iz Norveške sa svojim motornim sankama kako bi specijalno za beogradsku publiku izveo beklfip (salto unazad). Zamislite mašinu tešku 250 kilograma, koja razvije brzinu od nule do sto kilometara na čas i pritom skoči sa rampe i izvede salto za samo dve sekunde.
To je veoma brzo, skoro kao bolid Formule 1. Ali to je samo deo. Ako budete dovoljno glasno navijali onda će vozači raditi još luđe trikove - kaže Fehter. „Masters of Dirt“ počeće u 19 časova i trajaće nešto više od dva sata. Karte po ceni od 1.100 do 6.300 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima „Eventima“ i blagajni „Kombank arene“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP