Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

DARKO MILIČIĆ, BUDUĆI KIK-BOKSER, ZA ALO!:

Bijem, pevam, skačem, jašem i pecam

Autor: V. Nestorovic | 25.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Darko Miličić, izgleda, može sve! Bivši košarkaš se mesecima vredno priprema za ulazak u svet kik-boksa, a krajem godine bi trebalo da se bori u humanitarnom meču, kada će, prema njegovim rečima, u ringu biti najmanje humano.

Darko Miličić  i Nenad Pagonis

Darko Miličić i Nenad Pagonis | Foto: RAS

- Ja jašem, pecam, preskačem prepone, pevam, nema šta ne radim. Ideja je da prikupimo pare u humanitarne svrhe, ali verujte mi, u ringu ima sve da pršti. Ovo nije moj hir, počeo sam da treniram kik-boks pre godinu i po i svidelo mi se. A ovaj meč što ću da radim - to će biti prava tuča, a ne neka zajebancija. Ma burazeru, ima da puca na sve strane - najavljuje Miličić u svom stilu.
O tome kako je uopšte ušao u svet kik-boksa i šta mu kaže žena za novi sport u kojem se pronašao, nekadašnji NBA as objašnjava:


- Kik-boks sam počeo da treniram pre godinu i po, zatim sam otišao na humanitarnu akciju u okviru skupljanja pomoći za devojčicu Nađu Novaković i kupio sam šampionski pojas Nenada Pagonisa. Kad sam došao kući, gledao sam ga i zapitao se: „Što da ga kupujem, kad mogu da ga osvojim“. Što se tiče supruge, sigurno da nije oduševljena, imamo troje dece, preti da će me izbaciti iz kuće, ha-ha. Ne znam još hoću li ući i u profesionalne vode, za to bi trebalo mnogo odricanja. U košarci sam i mogao da se šlepam, a ovde nema zezanja, samo krvav rad - kaže Darko.

Darko je postao i  zvanični promoter WAKO

Darko je postao i zvanični promoter WAKO | Foto: RAS

 
Sa Miličićem radi Nenad Pagonis, najbolji srpski kik-bokser, tako da će nekadašnji košarkaš spreman dočekati prvu borbu, a za je sada jedini problem, kako ističe Darko Popović u ime agencije “Mega promoušn sistem”, ko će izaći na crtu 214 cenimetara visokom Miličiću.

- Teško je naći borca koji će za prvi meč imati čoveka od 214 centimetara i 114 kilograma. Kad im saopštimo da bi trebalo da se bore sa Darkom Miličićem, svi kažu da imaju druge obaveze - rekao je Popović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP