Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

ODLAZAK PREDSEDNIKA RUKOMETNOG KLUBA

Butulija otišao iz Zvezde zbog neispunjenih obećanja

Autor: Beta | 02.04.2013 - 14:44:00h | Komentara: 0

Predsednik rukometnog kluba Crvena zvezda Igor Butulija podneo je danas ostavku na tu funkciju, navodeći kao razlog oduzimanje bodova i neispunjena obećanja u tom sportskom društvu.

Žalio se i Čoviću: Igor Butulija

Žalio se i Čoviću: Igor Butulija | Foto: Zoran Ilić

Butulija je tokom vikenda najavio odlazak, a sada je to učinio. On je u saopštenju medijima rekao da je kao predsednik, i ranije kao trener, donosio novac preko sponzora i donacija i da su ta sredstva bila veća nego rashodi, ali da je klub bio u gubitku zbog ranijih dugova.

"Sve vreme dok sam bio predsednik smo bili u makazama između obaveza prema bivšim i sadašnjim igračima. Ako se ne isplaćuju obaveze prema bivšima, RSS oduzima bodove, što sada i čini...A sadašnji štrajkuju ako im se ne isplaćuje", naveo je Butulija.

Nekadašnji trener i igrač kazao je da je "mnogo puta" dobijao obećanja i uveravanja od "odgovornih lica" da će RK dobiti donacije i sponzore, ali da "od svega toga nije bilo ništa".

"Vrhunac...su odluke tzv Odbora za hitna pitanja našeg fudbalskog kluba, koji je pre par dana raspodelio sredstva dobijena od Gasproma. U više navrata smo uveravani da će deo sredstava pripasti i rukometnom klubu...Razumeo bih da su sva sredstva ostala u fudbalskom klubu, ali kada je deo toga podeljen drugim klubovima, najviše košarkaškom...to je bilo razočarenje za nas u klubu", naveo je
Butulija.

On je kazao da je o finansijskoj situaciji u rukometnoj sekciji razgovarao sa potpredsednikom Zvezde Nebojšom Čovićem.

Butulija je naveo da je obećanja koja je dobijao prenosio igračima, kao i da im se izvinjava na tome zato što je verovao onima koji su mu davali obećanja.

"Molio bih da se formira odgovarajuća radna grupa kako bi se izvršile pripreme za kadrovska rešenja u rukometnom klubu", naveo je Butulija. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP