Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

PR tekst

Čajetina odličan domaćin četvrtog turnira u okviru ovogodišnjeg Vip Beach Masters Prvenstva

Autor: N.J. | 22.07.2015 - 11:50:00h | Komentara: 0

Vrhunska odbojka na pesku u okviru ovogodišnjeg Prvenstva Srbije – Vip Beach Masters 2015 – prošlog vikenda u Čajetini okupila je brojne ljubitelje sporta i dobre zabave koji su sa tribina bičvolej terena bodrili čak 52 ekipe.

Pobednici četvrtog turnira Vip Beach Matersa

Pobednici četvrtog turnira Vip Beach Matersa | Foto: beachmasters.rs

Od 29 ekipa u ženskoj konkurenciji trijumfovale su bile Milena Matić i Marija Milošević, dok su od 23 ekipe u muškoj konkurencijinajbolji bili Stefan Basta i Lazar Kolarić.

Milena Matić i Marija Milošević savladalesu u finalu Svetlanu Simić i Ivanu Isailović sa 2:0 (21:19, 21:16), dok jetreće mesto pripaloNini Škarić i Aleksandri Aleksić, koje su savladale Goranu Mrđan i Teodoru Trifunović sa 2:0 (21:15, 21:15).

Stefan Basta i Lazar Kolarić u finalu su nadigrali Marka Galeševa i Raška Jovanovića rezultatom 2:0 (21:14, 21:13).U meču za treće mesto Ivan Lozić i Đorđe Klašnić pobedili su Aleksandra Gavrilova i Miloša Milića sa 2:0 (21:19, 21:15).

Vip Beach Masters 2015 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku ove godine se održava u 9 gradova širom Srbije, a nakon Čajetine, turnir se seli u Novi Sad gde će naši asovi odmeravati snage od 24. do 26. jula. Veliko finale tradicionalno je rezervisano za kraj avgusta, kada će, nakon četvorodnevnog nadmetanja na beogradskoj Adi Ciganliji, biti proglašeni novi prvaci i prvakinje Srbije u odbojci na pesku. Pored pehara i novčanih nagrada, pobednici osmog Vip Beach Mastersa u obe konkurencije na poklon će dobiti i atraktivne LG G4 smart telefone, zvanične uređaje sezone.

Vip Beach Masters škola odbojke

Vip Beach Masters škola odbojke | Foto: beachmasters.rs

Tradicionalno, i ove sezone je organizovana „Vip Beach Masters škola odbojke” za mališane uzrasta do 14 godina koje naš proslavljeni odbojkaški as, Vanja Grbić, podučava osnovnim tehnikama i veštinama odbojke na pesku. Tokom ove Vip Beach Masters sezone, Vanjinu školicu pohađalo je ukupno 1150 najmlađih odbojkašica i odbojkaša, od čega čak 340 proteklog vikenda u Čajetini.
 

Više informacija možete da pronađete na linku www.beachmasters.rs.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP