Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

GLUPOST JE NEUNIŠTIVA

Da li je moguće biti ovoliko glup? Oduzeli mu titulu jer je skinuo majicu! (VIDEO)

Autor: 24sata.hr | 15.08.2014 - 10:50:00h | Komentara: 1

Mahiedin Mekhisi-Benabad prošao je prvi kroz cilj na trci na 3000 metara. Pre cilja skinuo je majicu. Uzeli su mu zlato. Prošle godine udario je devojčicu nakon trke. Stvari koje Benabad radi dokazuju Ajnštajnovu tvrdnju: Dve stvari su bezgranične, svemir i ljudska glupost, doduše za svemir nisam siguran." govorio je Ajnštajn, a Mahiedin Mekhisi-Benabad potvrdio.

Mahiedin

Mahiedin Mekhisi-Benabad

Francuski trkač alžirskog porekla, Mahiedin Mekhisi-Benabad (29), prošao je prvi kroz cilj u trci na 3000 metara s preprekama na Evropskom prvenstvu u Cirihu. Osvajač dve srebrne olimpijske medalje i dvostruki evropski šampion napravio je glupost godine. Skinuo je majicu pre cilja i glumio frajera. Uzeli su mu zlato.
Mekhisi-Benabad vodio je u trci, video je da ga u zadnjih 50-ak metara niko ne može stići pa je skinuo majicu, stavio je u usta i tako trčao. U isto je vreme pozdravljao publiku. Odmah je dobio žuti karton, a uskoro je stigla i odluka o diskvalifikaciji. Dok je još mislio da će proći samo sa žutim kartonom, rekao je:
- Skinuo sam majicu zbog sreće. Bio sam sretan što sam odbranio titulu od prošle godine. Nisam znao da ću dobiti žuti karton. Uživaću danas - rekao je Francuz.
Ali ubrzo je stigla odluka o diskvalifikaciji.

Joan Koval iz Francuske tako je došao do zlata, Poljak Kristian Zalevski je srebrni, Angel Mulera iz Španjolske osvojio je bronzu, a Mekhisi-Benabad svojom je glupošću nasmijao svet. Nije mu ovo jedina mrlja u karijeri... Pre tri godine potukao se sa kolegom iz reprezentacije, a jednom je odgurnuo devojčicu u kostimu maskote.

Potukao se nakon trke
Nije ovo prva glupost koju je francuski trkač napravio. Nakon utrke na 1500 metara u Monacu 2011. godine potukao se s Mehdijem Baalom iz francuske reprezentacije. Dvojac je samo čekao da prođe cilj, a onda je počelo.

 
Odgurnuo devojčicu
Mahiedin Mekhisi-Benabad prošle godine u Helsinkiju osvojio je zlato na Europskom prvenstvu na utrci 3000 metara s preprekama. Obično su ljudi sretni kad osvoje zlato, ne i ovaj Francuz.

Kad mu je prišla maskota u kojoj je bila 14-godišnja djevojčica, Benabad joj je prvo izbio poklon iz ruke, a potom je odgurnuo.
Poslednji komentari
  • Scarecrow Vreme: 15.08.2014 13:56h

    To se spanci zalili jer je njihiv na cetvrtom mestu bio. Glup potez jeste ali je po meni mnogo veca glupost oduzeti coveku medalju. Jel bio najbrzi? Jel ih ostavio sve po bar 30 metara? Jeste. Molim lepo posprdao se sa njima, najbrzi ubedljivo. Skidanje majice nije "lepo" i sportsko ponasanje, ali neka ga kazne necim drugim, a ne vise nego zasluzenom medaljom...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP