Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

OBEĆANA POMOĆ!

Delegacija SD Partizan u vladi!

Autor: Beta | 10.08.2013 - 16:28:00h | Komentara: 1

Delegacija Sportskog društva (SD) Partizan sastala se sa čelnicima Vlade Srbije, a predsednik crno-bele porodice Duško Vujošević rekao je danas da im je obećana pomoć kakvu očekuju od države.

"Na molbu i zahtev Sportskog društva Partizan, koji je upućen regularnim pisanim putem, naša delegacija je bila juče u vladi Srbije na sastanku sa prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem, a sastanku je prisustvovao i premijer Ivica Dačić...Ako se obećanja ispune, možemo reći da je to onakva pomoć države kakvu očekujemo u teškim vremenima za nas i državu", rekao je Vujošević agenciji Beta. 

Zabrinut: Dule Vujošević

Dule Vujošević | Foto: Marko Metlaš

Račun košarkaškog kluba je blokiran još od juna i završetka takmičenja, a uprava Partizana je više puta javno pozivala državu da joj omogući reprogram u plaćanju obaveza. Vujošević je prošle nedelje javno pozvao Vučića da pomogne, ocenivši da on ima najviše vlasti i da treba da pokaže najviše odgovornosti. 
"Zahvalni smo na izdvojenom vremenu, koje je posvećeno problemima klubova našeg sportskog društva i traženju zakonskih i regularnih mogućnosti da se pomogne u prevazilaženju tih problema. Zahvalni smo kako je sastanak organizovan i kako je protekao. Ako se realizuju data obećanja, smatraćemo da je država u meri koliko je moguće u ovako teškoj situaciji pomogla sportsko društvo Partizan na adekvatan način", rekao je Vujošević, koji je i trener košarkaškog kluba. 
Vlada je predstavnicima SD Partizan obećala pomoć oko sponzorstava javnih preduzeća, rešavanja "u zakonski okvirima" pitanja poreskog duga košarkaškog kluba, pomoć u pronalaženju banke koja bi fudbalskom klubu dala kredit sa hipotekom sportskog centra Teleoptik, zatim rešavanje spora vlasništva stadiona Partizana, čiji je vlasnik Sportsko društvo. Pomoć je obećana i vaterpolo klubovima Partizan i Crvena zvezda, kao i pomoć oko rešavanja spora vlasništva bazena na Banjici. 
Delegaciju su činili Vujošević, član Upravnog odbora fudbalskog kluba Milan Obućina, predsednik košarkaškog kluba Predrag Danilović, kao i predsednik vaterpolo kluba Aleksandar Šoštar. 
Poslednji komentari
  • Luiggi Vreme: 10.08.2013 20:07h

    mnogo je sta vlada obecala gradjanima pa nije do toga doslo cak i pojevtinjene struje 15 posto a ona poskupela 20 posto

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP