Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

ŠTRUMFASTIČNA LJUBAVNA PRIČA PLIVAČA VELJE STJEPANOVIĆA

Džesika je moja Štrumfeta!

Autor: D. J. BUŽIĆ | 04.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

„Ako je moja devojka Štrumfeta, ko sam ja? Hmmm? Kefalo, možda?“ Ovako za „Alo!“ opisuje bajkovitu ljubav Velja Stjepanović (20), momak koji je sa dve medalje - zlatnom i bronzanom na EP u Holandiji - obeležio plivačku 2013. godinu.

Srećan par: Velimir i Džesika

Srećan par: Velimir i Džesika

„Sedam godina smo se samo družili, na treninzima, u bazenu, u školi. Onda sam je odveo u bioskop... Gledali smo crtani film o malim, plavim stvorenjima. Iz bioskopa smo izašli kao momak i devojka“, priča za „Alo!“ srpski šampion o početku veze sa lepom Južnoafrikankom

O njegovim sportskim ostvarenjima i potencijalu za olimpijsku medalju u Riju 2016. znamo dosta, ali da se ljubav sa lepom Džesikom, možda i budućom verenicom, rodila pred bioskopskim platnom, otkriva nam glavom i bradom Velimir Stjepanović.
Njihova slatka i neobična priča ide ovako...


- Ona je Južnoafrikanka. Roditelji i sestra joj žive u Dubaiju. U Emiratima smo se i upoznali, pre sedam godina. U bazenu. Džesika je plivačica, baš kao i ja. Trenirali smo zajedno. Išli smo u istu školu. Družili smo se dugo, imamo mnogo zajedničkih interesovanja - otkriva nam Velja, momak rođen u Abu Dabiju.

| Foto: FoNet

Ne zanimaju me milioni...
Roditelji našeg plivačkog šampiona poreklom su iz Republike Srpske. Više od dve decenije žive i rade u Emiratima, a osim Velimira imaju još jednog sina, Aleksandra. Obojica su rođeni u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali Srbiju, kako kažu, ne bi menjali za sve milione ovog sveta.
Pred Velimira su, bogami, sa raznih meridijana stavljane „nepristojne ponude“. Samo da na svoju kapicu prišije zastavu Emirata, Britanije, Amerike...
- To nikad. Uvek ću plivati samo za moju Srbiju - ponosno će Velimir.

Najveća uzdanica srpskog plivanja već sada je istinski šampion. Po konstituciji ko od stene odvaljen, a u duši romantik. Po čemu?

- Jedne večeri 2011. sam rešio da izvedem Džesiku u bisokop. Prikazivali su se „Štrumfovi“. Uživali smo oboje u filmu tih 100 minuta, a iz sale smo izašli držeći se za ruke.
Taj dan vodimo kao zvaničan početak naše emotivne veze. Lepo nam je, iako smo zbog mojih silnih takmičenja često razdvojeni.
Kao bivša plivačica, potpuno razume moje obaveze. Pitate me koliko je naša veza ozbiljna? Reći ću vam samo ovo - ja nisam momak koji bira devojke za nekoliko dana, ali to da li sam spreman za ženidbu, za to je rano. Polako - zaključuje Velimir Stjepanović.

Štrumfovi

Moja devojka obožava Srbiju!

Džesika, devojka Velje Stjepanovića, imala je priliku da poseti Beograd, Srbiju, da upozna naš narod...


- Prosto je oduševljena ljudima, samo nama svojstvenim humorom, ali i hranom, naravno. Novogodišnji doček 2012. i dalje prepričava društvu. Doći će opet, to je sigurno - kratko i jasno će Velja.

Poslednji komentari
  • Mirko Vreme: 04.01.2014 11:42h

    Piše se ŠTRUMPFETA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP