Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

„DEJLI MEJL“ NAM POMAŽE DA SAČUVAMO JUŽNU POKRAJINU

Englezi priznali: Kosovo je Srbija!

Autor: P. Vuković | 18.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ko kaže da Srbija nema prijatelje na zapadu? Novinar londonskog “Dejli mejla”, najavljujući bokserski meč na “Vembliju” u subotu 20. aprila u poluteškoj kategoriji za titulu šampiona sveta u VBO verziji između Velšanina Nejtana Kleverlija i Robina Krasnićija, napisao je da će Britanac naspram sebe imati boksera iz Srbije!

Logo

Logo

I istina - Krasnići trenutno živi u Nemačkoj i takmiči se pod crno-crveno-žutom zastavom, ali je poreklom sa Kosova i Metohije i njegovo pravo ime je Hadži. Međutim, uzimajući u obzir da je vlada Velike Britanije priznala Kosovo kao nezavisnu državu i da u svim mapama, natpisima i zvezdicama stoji da je Kosovo “nezavisna država”, kao zaključak se nameće da je novinar ovog lista želeo da kaže - da je Kosovo Srbija! Ili je posredi gaf?

Lepo sve piše:  Tekst “Dejli mejla”

Lepo sve piše: Tekst “Dejli mejla”


Za razliku od “Dejli mejla”, takođe britanski “Bi-Bi-Si” je pre nekoliko dana napisao za Krasnićija da je Kosovar, mada očigledno je da u tom mediju nisu sigurni šta je Kleverlijev protivnik, pošto su pre samo tri meseca o njemu pisali kao o takmičaru iz Srbije...
Inače, ovaj meč je trebalo da se održi još u aprilu 2012. godine, ali je tri puta odlagan.

- Imate dva momka koji žele što pre da se konačno održi borba. Mogu da vas uverim da će je biti. Želim borbu, Krasnići je takođe gladan borbe. On želi moju svetsku titulu - rekao je Kleverli uoči duela.

Ko je Krasnići?

Robin Hadži Krasnići (78 kilograma, 186 centimetra) rođen je 1987. godine na Kosovu i Metohiji, gde je živeo do 15. godine, a onda se preselio u Minhen i takmiči se za Nemačku. U karijeri je do sada zabeležio 41 pobedu, od čega je bilo 15 nokautom, a imao je i dva poraza. Na prvo mesto u poluteškoj kategoriji pod okriljem Svetske bokserske organizacije došao je prošle godine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP