Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

ALEKSANDAR VUČIĆ UGOSTIO DVOSTRUKOG EVROPSKOG ŠAMPIONA:

Hvala ti, Veljo, sad mogu da zezam Merkelovu!

Autor: M. Rangelov | 23.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

„Sada znam šta ću prvo reći Angeli Merkel kad odem u Berlin. Dobar je ovaj vaš Biderman, ali naš Velja je bolji“ - ushićeno je istakao Aleksandar Vučić na prijemu organizovanom za zlatnog plivača Velimira Stjepanovića u Vladi Srbije. Ovom momku je pošlo za rukom da se sa Evropskog prvenstva vrati sa dve najsjajnije medalje oko vrata, što je sa sumornih političkih tema uspelo da vrati osmeh na lice premijeru.

„Na Olimpijskim igrama u  Riju osvojićemo najmanje  osam medalja, a Velja će  doneti dve“: Vučić i Stjepanović

„Na Olimpijskim igrama u Riju osvojićemo najmanje osam medalja, a Velja će doneti dve“: Vučić i Stjepanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Moram da priznam da u zgradi Vlade nikada nije bilo ovoliko novinara. Gospodine Stjepanoviću, hvala Vam što ste obradovali celu naciju. Ja nisam pobornik olimpijske krilatice „važno je učestovati“, a tek Velimir - on ne priznaje drugo mesto! Siguran sam da će 2016. godina biti godina prosperiteta Srbije, očekujem da tako bude i u sportu. Na Igrama u Riju osvojićemo najmanje osam medalja, siguran sam da će Velja doneti dve.

Dok je trajala trka na 200 metara bio sam na večeri sa nekom stranom delegacijom. U jednom trenutku se sa ulice začuo žamor, znao sam da je Velja stigao do nekog odličja. I moji gosti su bili oduševljeni, uz konstataciju da je Stjepanović naše čudo - izjavio je Vučić.
Skroman i nasmejan, kao i uvek, Velimir je objasnio u čemu je tajna njegovog uspeha.

Izgubila na  svom terenu:  Angela Merkel

Izgubila na svom terenu: Angela Merkel | Foto: FoNet - AP


- Jednostavno je, čovek mora da voli ono što radi. Prostora za neko veliko slavlje nema, jedan dan je bio sasvim dovoljan. Baš me zanima kako će ljudi reagovati kad me vide na ulici - rekao je Stjepanović, koji je u Vladu došao sa roditeljima, a pored premijera dočekao ga je i ministar sporta Vanja Udovičić.

VELIMIR: Imam sve više lajkova!


Velja, poput svakog modernog mladog čoveka u današnje vreme, svoju popularnost meri putem društvenih mreža.
- Posle Evropskog prvenstva svakim danom imam sve više lajkova na društvenim mrežama. Eto, na Fejsbuku me prati oko 800 ljudi, na Instagramu 400, dok na Tviteru imam oko 5.000 pratilaca - kaže Stjepanović.

Poslednji komentari
  • Mile tranzicija Vreme: 23.08.2014 20:38h

    Kada sam juce cuo ovo iz naslova zaparalo mi je usi,nejasan mi je ovaj smisao za humor naseg premijera.Dok narod grca u problemima i dugovima svakodnevno preplasivan od strane medija da drzavni uterivaci dugova krecu u naplacivanje dugova koje gradjani ne mogu da izmire, dotle on na neki glupi nacin zbija sale , briga nekome sta ce on da kaze Merkelovoj o pobedi Stjepanovica.U sportu jedan pobedjuje a drugi gubi,ruzno je iscikivati one koji su izgubili,svi su dali svoj maksimum.Trebalo je zahvaliti nasem Velji i cestitati u ime gradjana Srbije i ne spominjati Merkelovu , ona nema nikakve veze sa tim.

  • Rosmary Vreme: 24.08.2014 07:19h

    U Vukovom rečniku je glagol ZEZATI objašnjen kaopolni odnos konja. Nekada je bilo krajnje neukusno izgovarati ovu reč, no iz neznanja i popularnosti psovki u načinu izražavaja u nšem jeziku ovaj glagol je postao vrlo opularan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP