Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

SRPSKA ATLETIČARKA NEZADOVOLJNA BRONZOM

Ivana: Poklonila sam zlato!

Autor: Ekipa ALo! | 11.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Ivana Španović je na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Poljskom Sopotu doskočila do bronze, a taj „neuspeh“ je, prema njenim rečima, prilično deprimirao. Bez obzira na to što je ovo bila tek treća medalja u istoriji za našu zemlju kada je reč o svetskim šampionatima u zatvorenom, a prva za srpske dame, Ivana je nakon povratka kući rekla:

Srpska atletičarka nezadovoljna bronzom

Srpska atletičarka nezadovoljna bronzom | Foto: Marko Metlaš

- Moram da prekinem da poklanjam medalje. Dobro ćemo analizirati zašto sam pravila grešku prilikom doskoka i videćemo da to ispravimo kako se ne bi više ponavljalo. Verovatno je to bilo i zbog pritiska, imali smo velike ambicije, bila sam favorit, ali nakon svega smo zadovoljni i bronzom - rekla je Ivana, koju sada očekuje Dijamantska liga u Šangaju, a onda i Evropsko prvenstvo u Cirihu.

Ivana Španović

Ivana Španović | Foto: Marko Metlaš


Španovićeva je tako nakon Moskve bila bronzana i u zatvorenom, u poljskom Sopotu, a sigurno da od naše atletičarke u budućnosti možemo očekivati još mnogo medalja.

Cveće za  našu šampionku

Cveće za našu šampionku | Foto: Marko Metlaš


- Još nismo napravili plan priprema za letnju sezonu. Razumite nas, tek smo se vratili, ali sigurno ćemo raditi naporno u narednom periodu kako bih se što bolje pripremila za ono što me očekuje - rekla je Ivana.

Zašto nije bilo prenosa?

- Na naše veliko razočaranje, nije bilo prenosa sa Svetskog prvenstva. Eto, moj savet svim televizijama je da počnu da prenose atletiku jer nemamo više jednog, dvoje ili troje takmičara koji mogu da ostvare zapažene rezultate, već mnogo više - rekao je Veselin Jevrosimović, predsednik AS Srbije.

Poslednji komentari
  • sasa stankovic Vreme: 11.03.2014 09:56h

    Od srca Ivani čestitam na bronzi ! Velika je bruka i sramota što RTS nije prenosio atletski mitin iz Sopota u kojem je Ivana učestvovala. Neznam ko odlučuje o prioritetima u programu, ali mislim da je atletika zapostavljena. Osvojiti bronzu na svetskom dvoranskom prvenstvu nije uopšte mala stvar, potrebno je mnogo treninga u specifičnim uslovima kako bi se stekla kondicija za skok u dalj, a Ivana je uspela. Iako nam je fudbal na veoma niskim granama mi ga favorizujemo na uštrb drugih sportova. Još jednom bravo za Ivanu !

  • le frog Vreme: 11.03.2014 18:15h

    Bronza zlata vredna. Ej, to je svetsko prvenstvo. Mi nemamo ukupno stanovnika koliko imaju pojedine zemlje atletičara. Razmislite malo o tome. Za lepotu Ivaninu, zlatna medalja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP