Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

VATERPOLO LEGENDA

Milanović: Ja sam novi selektor!

Autor: D. Ostojić - M. Z. | 31.10.2012 - 22:42:00h | Komentara: 2

Glavna tema u srpskom vaterpolu otkako Dejan Udovičić više nije selektor reprezentacije je - ko će ga naslediti?!

Igor Milanović, proslavljeni vaterpolista

Igor Milanović, proslavljeni vaterpolista | Foto: Marko Metlaš

Očigledno je trenutni vršilac dužnosti Dejan Savić samo privremeno rešenje, a Igor Milanović, naša i svetska vaterpolo legenda, odlučio je da pomogne čelnicima srpskog vaterpolo saveza prilikom donošenja bitne odluke - sam se preporučio.

Milorad Krivokapić

Milorad Krivokapić

Krivokapić preuzima „delfine“?!

Kako „Alo!“ saznaje, želja Igora Milanovića da nasledi Dejana Udovičića neće biti ostvarena. Već se uveliko šuška da će „delfine“ preuzeti Milorad Krivokapić. Legendarni golman je kao trener sa Crvenom zvezdom osvojio titulu u sezoni 1992/93, jednu od dve koje taj klub ima. Doskoro je radio na razvoju vaterpola u Saudijskoj Arabiji, punih šest godina. U poslednje vreme viđali smo ga kao govornika na mitinzima Srpske napredne stranke.

- Ako se gleda i sudi po zaslugama, zatim po rezultatima i na kraju po radu i ostvarenom, nemam konkurenciju za selektorsku poziciju. To su činjenice koje me izbacuju u prvi plan.

I favorizuju - “skromno” će Milanović u intervjuu za “Sport”.


Ipak, trener koji je svoj najveći uspeh u tom poslu ostvario osvajanjem titule evropskog šampiona sa Partizanom zna da se do te pozicije ne dolazi lako...

- Ako ne proradi neka kuhinja, ja sam novi selektor Srbije - rekao je Igor.
Inače, Milanović je nezadovoljan radom u srpskom vaterpolu.

- Mnogo sam nezadovoljan strukom. Treneri su već poodavno u ofsajdu.
Kult reprezentacije i igranja za nju je izgubljen. I disciplina je na klimavim nogama, dobro je popustila. Strašno je da su reprezentativci preuzeli ulogu da smene dosadašnjeg selektora, a članovi Stručnog saveta su izigravali neverne tome.
Posle svega, zgrožen sam. Postavljam javno pitanje: zašto su igrači morali da reaguju na lažni izveštaj Dejana Udovičića posle Olimpijskih igara u Londonu? Da paradoks bude veći, taj sramni izveštaj su usvojili članovi Stručnog saveta VSS-a. I sada je jasno zašto su ostavke podneli Šoštar i Perišić - obrazložio je možda budući selektor “delfina”.
Igor na kraju predlaže i rešenje za “spas srpskog vaterpola”.

- Hitno mora da se sazove skupština i raspusti Stručni savet. Zameram i svojim kolegama koje su znale da je situacija neodrživa, a ćutale su iz raznih razloga i u Vaterpolo savezu Srbije tolerisale privatizaciju, koju su sprovodili Dejan i Darko Udovičić - bez dlake na jeziku zaključio je Milanović.
Poslednji komentari
  • verica Vreme: 31.10.2012 22:48h

    veoma je neukusno gospodine Igore da sami sebe ceo dan po svim medijima predlazete za selektora to se mesto treba zasluziti a mislim da vi iako ste bili veoma uspesni igrac koga je slava jako uzdrmala mislim da ste postali neprijatan nametljivac i mislim da vama nije mesto na tako odgovornom poslu setite se kakav vam je zivot bio posle slavena olimpijadi upropastili ste ga sami otisli na dno i sada se opet uzdizete polako ali sigurno no ipak mi necemo dati nasu decu da ih vi vodite budite sigurni pozdravlja vas majka reprezentativca a selekcije

  • CIRINELA Vreme: 01.11.2012 06:43h

    Ala će da se prostremo koliko smo dugi od ovakvih hvalisavca. Počinje crna serija srpskog vaterpola.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP