Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

PROVOKACIJA!

MOK glasa za Kosovo na Olimpijski​m igrama!

Autor: Kurir | 21.10.2014 - 18:30:00h | Komentara: 1

Iz izvora bliskih Međunarodnom olimpijskom komitetu Kurir saznaje da će na narednoj sednici Izvršnog odbora ove organizacije, u četvrtak, biti primljena u članstvo jednostrano proglašena Republika Kosovo i da je to gotova stvar!

Evropske olimpijske igre

Nastavljaju se provokacije koje su intenzivirane prošle nedelje na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija i kosovska strana će iskoristiti predstojeći sastanak Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta da, van svih pravila, dobiju prijem i punopravno članstvo u MOK – u, čime bi zakon jačeg još jednom prevladao nad pravdom.
Prijem takozvane Republike Kosova u članstvo u Međunarodnom olimpijskom komitetu redovna je tema na sastancima ove organizacije već četiri godine. Olimpijski komitet Srbije velikim naporima i angažovanjem uspevao do sada da to spreči, ali ovoga četvrtka u tome neće uspeti jer su se članovi IO MOK već sve dogovorili.
Poslednji komentari
  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 22.10.2014 06:39h

    To i nije provokacija, NAŽALOST biće primljeno u svim međunarodnim organizacijama, sportskim i drugim a nedugo imaće i stolicu u UN. Šta mi tu možemo ovako mali- sitni, kada su ga priznale najmoćnije zemlje sveta. Što se nas tiče možemo samo da donekle da odugovlačimo ovaj proces, ali(pošto nam je zinulo d..e) ne za evropu, uzgred mi smo MEĐU NAJSTARIJE DRŽAVE U EVROPI, već za proključenje za takozvanu EU, po stoti put ponavljam na kraju krajeva biće (jer oni samo ucenjuju i uslovljavaju) uslov da ga i mi priznamo... Što ovo itekako znaju naši političari.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP