Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

SPECIFIČNO POLUFINALE

Naše protiv naših

Autor: M. Zdravković | 15.12.2012 - 07:02:00h | Komentara: 2

Polufinalni rat na Evropskom prvenstvu za rukometašice u “Areni” vodiće večeras Srbija i Crna Gora (17.00, RTS) i biće to izuzetno specifičan duel, pošto će čak pet nekadašnjih reprezentativki naše zemlje braniti boje komšijske selekcije!

Ajmo u  finale: Biljana Filipović i Sanja  Damjanović

Ajmo u finale: Biljana Filipović i Sanja Damjanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ana Đokić, Katarina Bulatović, Bojana Popović, Ana Radović i Mira Milenković sada su glavne uzdanice crnogorskog tima, u koji su svojevremeno prešle pod izgovorom da u dresu reprezentacije Srbije ne mogu da ostvare zapaženi rezultat. Jasno je, međutim, da je pored sportskog momenta, na odluku pomenutih igračica da promene nacionalni tim uticao i finansijski trenutak, ali naravno da ih ne treba osuđivati zbog toga, jer su, kako tvrde, sve one profesionalci u svom poslu.


- Nisam verovala da Srbija može da izbori plasman na Olimpijske igre, odabrala sam Crnu Goru, koja ne samo da je uspela već je i osvojila medalju. Iz tog ugla sam ispunjena. Biće neobično jer prvi put igram protiv bivše zemlje, ali ne mislim da će to uticati na moje izdanje. Neću pevati nijednu himnu, došla sam da igram rukomet, sve ostalo je nebitno - rekla je Đokićeva.
I Katarina Bulatović ističe da je profesionalac.

- Činjenica da igramo protiv Srbije neće uticati na nas. Biće to još jedna u nizu utakmica - poručila je Bulatovićeva, inače rođena Kragujevčanka i svakako igračica od koje preti najveća opasnost našem timu u polufinalnom meču.
U prvom polufinalu od 14.30 sastaće se Norveška i Mađarska.
Poslednji komentari
  • JA Vreme: 15.12.2012 16:28h

    Nisu one nikad bile Srpkinje, Katarina Bulatovic je rodjena u Kragujevcu, ali sto ne kazete iz koje je KASABE njen tata stigao...takve koje se prodaju za saku dolara i treba da odu..to nisu SRBI i nece ni biti...PS:ona prva kaze, parafraziram"za nasu Crnu Goru"...gde ces crnje od tebe jado.

  • Gale Vreme: 16.12.2012 10:10h

    Katarina je fenomenalan igrac,samo nasi strucnjaci su je proglasili neperspektivnom.Mnogi sportisti igraju za Srbiju a iz Crne gore su i obrnuto,nista to nije cudno.Mi smo genski povezani jedni na druge i praviti podele kao sto su to politicari uradili je strasno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP