Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

SRPSKI STRELAC I RUSKA STRELKINJA STALI NA LUDI KAMEN

Nije mogla da kaže NJET!

Autor: V. Nestorović | 11.10.2014 - 18:00:00h | Komentara: 1

U zemlji Srbiji se protiv birokratije ne može, ali ovog puta je ljubav, ipak, pobedila!

Milenko Sebić i Alina Andrejeva

Krunisana ljubav: Milenko i Alina ispred crkve Svete Trojice u Trsteniku

Srpski strelac Milenko Sebić (30) i njegova koleginica iz Rusije Alina Andrejeva Ivačeva (23) venčali su se u Trsteniku na nesvakidašnji način - u trenerkama! U takvu „nošnju“ morali su da se odenu s obzirom na to da ih je sudski tumač stavio pred svršen čin, javio im je da zbog obaveza u nedelju mora da ih venča u subotu uveče (!), iako Milenko u tom trenutku nije imao pripremljeno svečano odelo, a Alina nije mogla tako brzo da obuče venčanicu, jer ne sprema se za svadbu danas za sutra... Naravno, nakog građanskog venčanja u trenerkama reprezentacije Srbije i Rusije, mladi bračni par se na crkvenom venčanju pojavio onako kako red i nalaže.


Milenko i Alina su svadbu u Trsteniku zakazali još pre tri meseca, znali su da sudski tumač mora da prisustvuje svečanom činu, ali onda je došao iznenadni poziv... Samo 24 sata pre svadbe, sve se srušilo, a Milenko prepričava dramu koja je usledila prošle subote...

Milenko Sebić i Alina Andrejeva

Građansko venčanje u sportskoj opremi

 
- Dan uoči svadbe zvao sam da potvrdim dogovor, a onda umalo da se onesvestim. Sudskom tumaču su iskrsle neke neodložne obaveze za nedelju i rekao mi je da neće moći da dođe u opštinu. Nije nam bilo prijatno jer sve što smo lepo isplanirali palo je u vodu. Počeli smo da tražimo drugog sudskog tumača po Kraljevu, Kruševcu, Trsteniku i ne znam gde još sve, ali uzalud. Bili smo očajni - prepričava Milenko Sebić.

Treći internacionalni brak među strelcima!

Damir Mikec i Melisa Karbalo

Milenko i Alina su treći streljački par koji je sklopio internacionalni brak!

Prvo venčanje beležimo 2011. godine između „pištoljaša“ Damira Mikeca i koleginice iz reprezentacije Salvadora Melise Karbalo. Pre dve godine Uroš Kačavenda, još jedan strelac Srbije, za životnu saputnicu je uzeo hrvatsku takmičarku u samostrelu - Tihanu!


U pomoć je u poslednjem trenutku priskočila matičarka, koja je nekako namolila sudskog tumača da se u opštini pojavi veče pre zakazane svadbe kako bi Milenko i Alina obavili građansko venčanje.

- Kada je već tako ispalo, odlučili smo da se venčamo u trenerkama, ona u ruskoj, ja u srpskoj, ali moja sva sportska oprema bila je u Beogradu. Srećom, kum je bio u Kragujevcu i doneo mi je trenerku reprezentativca Stevana Pletikosića. Nismo mogli ni da zovemo neki širi krug ljudi, sve se desilo u trenutku, pa su prisustvovali samo moj kum, hrvatski strelac Bojan Đurković, Alinin kum je bio moj brat od tetke Nikola Vujanić. Njeni roditelji i rodbina nisu mogli da dođu čak iz Sibira (grad Habarovsk, koji je udaljen 10.000 kilometara od Moskve), nisu imali dovoljno dana za godišnji odmor. Opet, da potroše nekoliko hiljada evra na avionske karte za četiri-pet dana nije bilo izvodljivo. Odlučili smo da ćemo ih dočekati kada budu mogli da doputuju na dve-tri nedelje i da im pokažemo Srbiju - prepričava Milenko.

Crkveno venčanje ovo dvoje mladih sportista je usledilo dan kasnije u crkvi Svete Trojice u Tresteniku, a među zvanicama bio je prisutan i Goran Maksimović, selektor srpskih strelaca.
 
Poslednji komentari
  • Брако Vreme: 11.10.2014 18:05h

    Баш су сладак пар :) Све честитке!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP