Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

KORINA ŠUMAHER PORUČILA:

Novinari, ostavite nas na miru!

Autor: Ekipa Alo! | 08.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Supruga Mihaela Šumahera Korina zamolila je predstavnike medija da ostave na miru njenu porodicu i lekare u bolnici u Grenoblu, gde se legendarni vozač Formule 1 nalazi u veštačko izazvanoj komi.

I dalje u komi: Mihael Šumaher

I dalje u komi: Mihael Šumaher

- Molimo vas da podržite našu borbu sa Mihaelom. Veoma je važno da oslobodite pritiska lekare i zaposlene u bolnici kako bi mogli da obavljaju svoj posao. Imajte poverenje u saopštenja koja vam daju i napustite bolnicu. Molim vas, ostavite našu porodicu na miru - poručila je Korina Šumaher.


Šumaherova životna saputnica molbu je uputila nakon što su lekari u ponedeljak saopštili da se bivši Ferarijev vozač nalazi u stabilnom ali kritičnom stanju. Medicinsko osoblje u Grenoblu takođe je izjavilo da više neće izdavati saopštenja do daljeg.

Supruga Mihaela Šumahera Korina

Supruga Mihaela Šumahera Korina


Prethodno je i Šumaherov agent Sabina Kem urgirala predstavnicima medija da ostave legendarnog vozača na miru nakon što su članovi obezbeđenja prijavili slučaj u kojem su zaustavili novinara prerušenog u sveštenika kako pokušava da uđe u Šumaherovu sobu.

- Privatnost pacijenta nalaže da ne otkrivamo detalje njegovog lečenja i iz tog razloga ne planiramo nikakve konferencije za štampu, kao ni izdavanje saopštenja - poručili su iz bolnice u Grenoblu.

Francuski istražni organi danas će u toku dana održati konferenciju za medije, na kojoj će otkriti detalje istrage vezane za Šumaherov kobni pad. Šumaher je od prošle nedelje u veštački izazvanoj komi, pošto je 29. decembra zadobio teške povrede glave prilikom pada na skijanju u Francuskoj.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP