Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

POBEDA NAD ČEŠKOM

Odbojkašice se iskupile za poraz od Bugarske

Autor: | 07.09.2013 - 19:31:00h | Komentara: 0

U drugom kolu D grupe šampionata Evrope, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Šverinu, u Nemačkoj, selekciju Češke rezultatom 3:0 (25:21, 26:24, 25:23), čime je sačuvala odlične šanse da prođe u drugu fazu takmičenja.

Naše odbojkašice narednog petka očekuje početak Evropskog prvenstva u Švajcarskoj i Nemačkoj, na kojem brane titulu šampiona

Naše odbojkašice narednog petka očekuje početak Evropskog prvenstva u Švajcarskoj i Nemačkoj, na kojem brane titulu šampiona

Posle šokantnog poraza u jučerašnjoj utakmici protiv Bugarske, kada nisu iskoristile pet vezanih meč lopti, najbolje odbojkašice Srbije su danas reagovale na pravi način i ostvarile su važnu pobedu.

Danas je saopšteno da će reprezentacija Srbije biti znatno oslabljena, jer je Brankica Mihajlović juče teže povređena i to je veliki hendikep, jer je reč o najboljem poenteru u našem timu na nedavno održanom svetskom Gran priju.

Odsustvo Brankice Mihajlović itekako se primećivalo u igri srpske selekcije, ali je lavovski deo posla odradila Jovana Brakočević, koja je iz svih pozicija neumorno donosila poene našem timu.

U drugom i trećem setu Čehinje su bolje počinjale i imale su vođstvo i od četiri poena, ali su reprezentativke Srbije uspevale da preokrenu rezultat i da dobiju oba seta, što je svakako dobar znak, koji ukazuje da im samopuzdanje nije
poljuljano zbog startnog poraza.

Reprezentacija Srbije sutra se u trećem kolu sastaje sa Poljskom.

Prvoplasirane ekipe u grupi plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će se drugoplasirani i trećeplasirani timovu u baražu boriti za mesto među osam najbljih.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP