Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

BRAVO, MOMCI!

Partizanovi klinci "udavili" Špandau!

Autor: Tanjug/Beta | 04.03.2015 - 19:52:00h | Komentara: 0

Vaterpolisti Partizana savladali su večeras u Beogradu ekipu Špandaua iz Berlina sa 8:6 (2:2, 2:1, 3:0, 1:3), u utakmici 6. kola B grupe Lige šampiona.

Vaterpolo Partizan | Foto: M. Metlaš

Budućnost srpskog i svetskog vaterpola: Partizanove "bebe" | Foto: M. Metlaš

Crno-beli su se revanširali Nemcima za poraz u prethodnom kolu istim rezultatom (8:6), izborili su drugu pobedu u grupi, dok je Špandau pretrpeo peti neuspeh.


Golove su postigli Mandić, Subotić i Stojanović po 2, Lazić i Gogov za Partizan, a Mers 2, Chuk, Jingling, Štam i Restović za Špandau.


U narednoj utakmici Partizan 25. marta gostuje vodećoj ekipi riječkog Primorja.

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je izuzetno zadovoljan izdanjem svoje ekipe i pobedom nad Špandauom.

"Izuzetno sam zadovoljan izdanjem svoje ekipe, pogotovo igrom u odbrani, gde smo u pojedinim trenucima izgledali kao da smo iskusan seniorski tim, a ne juniorski. Presrećan sam zbog pobede, mnogo nam znači posle tri loše nedelje, gde smo poraze", rekao je Vujasinović novinarima posle utakmice u Beogradu.

"Špandau je u nekim trenucima izgledao kao veoma loš protivnik, ali to nije bilo tako, već smo ih mi doveli na takav nivo igre. Sredinom druge deonice smo uhvatili konce posle uplašenog starta i odigrali izvrsno u svim segmentima", kazao je Vujasinović.

On je istakao da njegova ekipa nema rezultatski imperativ u Ligi šampiona, ali da mora da se trudi.

"Liga šampiona za nas nema nikakav poseban takmičarski imperativ, ali moramo da shvatimo da je ovaj klub odrastao osvajanjem ovog takmičenja i da ne smemo tek tako da gledamo na njega. Trudićemo se, iako je ovo možda period u kome bi trebalo da se odmaramo, baš zato što nemamo rezultatski imperativ", rekao je trener crno-belih.

Kapiten Partizana Dušan Mandić rekao je da je pobeda njegovoj ekipi mnogo značila posle serije loših rezultata.

"Razbili smo maler koji nas je pratio, prošli smo kroz težak period u poslednje vreme. Baš nam znači ova pobeda, Špandau uopšte nije naivna ekipa. Napredujemo, to se vidi, dobro smo odigrali i idemo dalje, tražimo svoju šansu za dalji plasman i borićemo se do kraja", rekao je Mandić.

Crno-beli imaju teoretske šanse za plasman na završni turnir Lige šampiona, a prema Mandićevim rečima, beogradska ekipa "trenutno uopšte ne razmišlja o tome i ne opterećuje se".

Golman Slobodan Soro rekao je da njegova ekipa nije potcenila Špandau, što je ključ pobede.

"Solidno smo odigrali, znali smo da nas čeka tvrda utakmica. Na kraju smo bezveze primili dva gola, ali mi je drago što smo okončali ovu negativnu seriju poraza", rekao je Soro.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP