Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

OTVORENO PISMO NIKOLE RAĐENA JAVNOSTI

Pogrešio sam i mnoge razočarao, nadam se da ću se vratiti vaterpolu!

Autor: alo.rs | 20.05.2015 - 08:40:00h | Komentara: 3

Srpski vaterpolista Nikola Rađen prvi put se oglasio nakon što je potvrđeno da je bio pozitivan na doping testu.

Nikola Rađen, tvit

Nikola Rađen se najpre oglasio na društvenoj mreži Tviter | Foto: tviter printskrin

"Iako sam prvobitno putem društvenih mreža poručio da se do okončanja doping postupka neću oglašavati, zbog velikog interesovanja javnosti odlučio sam da se obratim otvorenim pismom.

Nikola Rađen

Nikola Rađen | Foto: Marko Metlaš

Tačno je da su nalazi na doping testu bili pozitivni i da mi od strane FINA sledi suspenzija. Tokom svoje dugogodišnje karijere i najvećih sportskih uspeha, bio sam preko 20 puta testiran i svi doping testovi, osim poslednjeg su bili negativni.
Prihvatam odgovornost za svoje postupke i svestan sam posledica koje će uslediti, ali se iskreno nadam da ću biti u prilici da se ponovo vratim vaterpolu. Napravio sam grešku koju ću ispraviti, a prvi korak na tom putu je da grešku priznam. Posebno želim da istaknem da mi je žao što sam uneo nemir u svoju porodicu, što sam izneverio saigrače i trener, i što sam razočarao ljubitelje vaterpola.
Međutim, nadam se da ću mojim budućim angažovanjem ponovo pridobiti njihovo poverenje. Veliku zahvalnost dugujem pre svega mojoj porodici, ali i svima onima koji su mi pružili podršku u ovom teškom trenutku", poručio je Rađen u pismu putem Tvitera koje prenosimo u celosti.

Otvoreno pismo Nikole Rađena

*Klikni za uvećanje: Otvoreno pismo Nikole Rađena | Foto: tviter

Proslavljenom vaterpolisti koji je Srbiji doneo mnogo radosti osvajanjem trofeja i medalja, kako u nacionalnom timu, tako i nastupajući za Partizan i Crvenu zvezdu, preti četvorogodišnja suspenzija zbog težine prekršaja.
Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 20.05.2015 10:55h

    Dobro je Rađen da se kaješ, I da si uvideo da je to zlo.Pametan čovek to zna I pre no što učini to što si ti učinio,a ima i ona dobra naša:"Nema kajanja.............." Sve razumem,ali ne mogu da razumem medije koje te podržavaju I pokušavaju od tebe da naprave malte ne heroja..Žao mi je tvoje familije,posebno dece,ali ti si jedna gluperda,bez svog "ja",I ovo ti nije prva glupost koji si učinio.Sve je to tvoja stvar,ali heroj I idol mojoj deci,takvi kao ti,nikad nećete biti,ma koliko pojedini mediji to pokušavaju.

  • Bata Niš Vreme: 20.05.2015 13:48h

    Za razliku od nekih drugih koji su se,u sličnoj situaciji, pravili da ''ne znaju'' šta ih je snašlo i da ,kao dugogodišnji profesinalci, nisu upoznati sa osnovnim procedurama Rađen nastupa kao zreo čovek i sportista.Rađen ne traži oproštaj niti razumevanje jednostavno priznaje da se našao u situaciji u kojoj nije smeo i prihvata posledicu svoje greške.Mnogima,sa raznih strana,mogao bi da bude primer kako prihvatiti sopstvene propuste.Posebno je izbio iz ruku ''argumente'' onih koji iz skučenosti svoje ksenofobije sve tumače kao ''antisrpsku zaveru''.

  • RT Vreme: 21.05.2015 11:23h

    DA VAS PITAM./ JESTE LI VI NORMALNI? ON BI DA S EVRATI VATEROPLU APOPIO OTKAZ U GRCKOJ I TIME MU ZATVORILI SVA VRATA U SVIM EVROPSKIM KLUBOVIMA?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP