Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

MILICA MANDIĆ:

Prijali su mi Vanjini poljupci

Autor: | 15.08.2012 - 09:47:00h | Komentara: 0

Bilo je dirljivo na Aerodromu „Nikola Tesla“ po dolasku srpskih olimpijaca sa Igara u Londonu. Pred stotinak navijača, prijatelja, članova porodica, među prvima se pojavila Milica Mandić, naša najuspešnija predstavnica na Olimpijskim igrama, osvajačica zlatnog odličja u tekvondou.

Kako je potrčala u zagrljaj roditeljima, komotno je mogla da konkuriše i za neku medalju u sprinterskim disciplinama. Njene suze su na trenutak sve prisutne ostavile bez daha.

Milica Mandić razrešila misteriju

Milica Mandić razrešila misteriju | Foto: B.R.

 
- Osećaj je neverovatan, ništa drugo ne mogu da kažem! Oduševljena sam – bilo je prvo što je Milica Mandić, zlatna tekvondoistkinja, izustila u razgovoru za „Alo!“.

Kada je malo došla do daha i ustanovila gde se nalazi, Mandićeva je otkrila.

- Ponela sam obe vaterpolo kapice koju su mi momci poklonili i broj četiri i broj 12 biće suveniri sa Olimpijskih igara koje ću pažljivo čuvati.

Radoznalu javnost u Srbiji zagolicala je fotografija sa meča vaterpolista za bronzanu medalju, na kojoj kapiten naših „delfina“ šalje poljupce u publiku. Nameće se pitanje kome su bili upućeni?

„Tomo, pusti ih!“

Slavljenička atmosfera na beogradskom aerodromu dosegla je tačku usijanja oko 1.45, kada je ekspedicija srpskih sportista konačno sletela iz Londona. Strpljenje je polako izdavalo i najvernije navijače Ivane Maksimović i Milice Mandić, koji su počeli da skandiraju: „Tomo, pusti ih!“

- Meni su poslati poljupci i veoma mi je drago zbog toga - kazala je Milica i dodala da će godišnji odmor provesti sa drugaricama.

Miličinom ocu Predragu veoma je zasmetalo što je prijateljstvo Vanje Udovičića i njegove ćerke u pojedinim medijima protumačeno kao početak još jedne sportske romance.

- Smatram to vrlo ružnim gestom u trenutku kada Srbija posle 12 godina dobija ponovo olimpijskog šampiona. U direktnom razgovoru sa Milicom razjašnjeno je da više od drugarskog i sportskog međusobnog podržavanja nema ništa i neću dozvoliti da takve stvari pokvare ovaj fenomenalan osećaj koji svi imamo poslednjih dana. Ja takve stvari, svakako, ne odobravam – rekao je za naš list najponosniji otac u Srbiji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP