Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

IZNENAĐENJE

PSS demantovao sam sebe!

Autor: B92.net | 24.01.2015 - 16:06:00h | Komentara: 0

Stiglo još jedno saopštenje. Ovoga puta čelnici plivačkog saveza Srbije povlače teške reči upućene ministru Udovičiću. Problem u memorandumu?

Plivački savez Srbije

Šta im bi?: Plivački savez Srbije

Ovde nešto zaista ne štima... U toku dana je svim medijima stiglo saopštenje sa zvaničnog mejla Plivačkog saveza Srbije. Izneto je niz optužbi na račun minustra sporta i omladine Vanje Udovičića, a onda je dostavljena i ispravka na zvaničnom memorandumu ove institucije. Kao da ništa ne važi. Novo saopštenje stiglo je nešto više od pola sata kasnije, a u njemu se demantuju neke tvrdnje Ministarstva omladine i sporta i dodaje da Plivački savez Srbije posebno polaže pažnju na poštovanje zakona. U njemu se, međutim, više ne pominje konstatacija da je Udovičić “grobar srpskog plivanja”.
- Ovom prilikom demаntujemo neke od iznetih nаvodа: Nenamensko trošenje sredstava – ispravnost našeg poslovanja je pored nalaza revizorske kuće potvrđena upravo u presudi na koju se Ministarstvo poziva, a na koju se pravni savetnik saveza nije žalio jer se ona ne odnosi ni na privredni prestup niti na prekršaj iz delatnosti rada PSS. Nаročito je netаčno dа je bilo ko iz Sportskog saveza Srbije ili neke druge institucije dolazio u Savez i vršio bilo kakav nadzor ili na bilo koji način kontaktirаo Savez. O tome ne postoji ni jedan zapis bilo koje vrste -  između ostalog piše u saopštenju PSS.
Da li je nekom jasno šta se ovde dešava? 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP