Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

CRVENO-BELI UPERILI PRST U PREDSEDNIKA OPŠTINE NOVI BEOGRAD

Rat Zvezde i Šapića!

Autor: D. Ostojić | 15.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Iz Vaterpolo kluba Crvena zvezda pljušte optužbe na račun Aleksandra Šapića, predsednika opštine Novi Beograd. Viktor Jelenić, njegov bivši saigrač i dugogodišnji prijatelj, a sada prvi čovek crveno-belih, imenom i prezimenom ga je optužio za blokadu računa šampiona Evrope zbog duga od 9,2 miliona dinara koji je nastao prema SRPC „Milan Gale Muškatirović“ u periodu od juna 2011. pa do istog meseca sledeće godine!

Ponovo u  blokadi:  Vaterpolisti  Crvene zvezde

Ponovo u blokadi: Vaterpolisti Crvene zvezde | Foto: Branislav Božić

- Od pre dva dana, račun VK Crvena zvezda je blokiran menicom koju je pustio SRPC „Milan Gale Muškatirović“. Legalno i pravno je to u redu, ali moralno neka drugi odluče. Mi smo dobili obećanja da ćemo imati uslove kakve ima Partizan i to se nije desilo, a nama su fakturisane maksimalne cene termina i došli smo do duga od 9,2 miliona dinara.

Crvena zvezda je prešla na SC „11. april“, a u septembru 2012. godine smo podneli zahtev za reprogram duga, koji nije odobren. Aleksandar Šapić je postao predsednik opštine Novi Beograd i na sastanku nije imao sluha za nas. Lično mi je rekao da će pomoći klubu samo ako postavi svoje ljude i bude u klubu, na šta sam odgovorio da smo mi pukovnici ili pokojnici. Zatim, u februaru zamalo da budemo izbačeni sa bazena - počeo je konferenciju Jelenić, a odmah potom se prebacio na nedavnu promenu u vrhu srpskog vaterpola.

- Šapić je bio kandidat Partizana za novog predsednika VSS-a, a njegov protivkandidat bio je Zoran Babić. Tada mi je Šapić rekao da ako smo mi protiv njega, onda je on protiv Zvezde. Iskreno, nisam ga razumeo, ali svi znamo šta to znači. Posle toga je Zvezda pružila podršku Zoranu Babiću.

Sram ih bilo - neću dalje da komentarišem budalaštine: Šapić

Sram ih bilo - neću dalje da komentarišem budalaštine: Šapić | Foto: Vladislav Mitić

Tada je i nastao problem... Posle osvajanja Lige šampiona, hteli smo da postavimo balon na otvorenom bazenu u centru „Milan Gale Muškatirović“ i da se stabilizujemo. Mi smo hteli sve da plaćamo, grejanje bazena, sve, i da uđemo u reprogram duga. Odbijeni smo i traženo je da plaćamo rupe na „25. maju“ koje nikome ne služe i prazne su. Direktor Branislav Krekić se nijednom nije udostojio da se javi i dođe na sastanak.

I direktor Zvezde Igor Milojević jasno je uperio prst u proslavljenog vaterpolistu.

- Direktor „25. maja“ je Branislav Krekić, a njegov nadređeni je Aleksandar Šapić. Do skupštine VSS-a je sve bilo OK, a onda... Kažem - Aleksandar Šapić je krivac!

Odmah su počele i priče da je ovo novi front između Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića, jednog od finansijera Zvezde, i Demokratske stranke, čiji je Šapić ugledni član. Ipak, Aleksandar neće da se upušta u raspravu...

- Neka je sram one koji su sve ovo izjavili. Neću da komentarišem budalaštine - kratko će Šapić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP