Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

SREBRNE DEVOJKE

Rukometašice na dočeku pevale sa navijačima

Autor: Blic | 23.12.2013 - 20:41:00h | Komentara: 0

Kultno mesto za naše sportiste dočekalo je i srebrne rukometašice, koje su redom izlazile na balkon Skupštine grada, obratile se okupljenim građanima, ali i pevale sa njima.

Rukometašice Srbije

Rukometašice Srbije na balkonu Skupštine grada pevale sa navijačima

Posle košarkaša, vaterpolista, odbojkaša, odbojkašica, rukometaša, red je došao da Beograd dočeka i rukometašice koje su napravile istinski podvig na Svetskom prvenstvu održanom u Srbiji.
Lekić, Damnjanović, Tomašević, Cvijić i ostale devojke su druge na planeti i zaslužile su da ih pozdravi nekoliko hiljada građana.
Nakon članova stručnog štaba i selektora Saše Boškovića, redom su na čuveni balkon izlazile srebrne "orlice": Marina Dmitrović, Ana Kačarević, Ivana Milošević, Marija Lojpur, Jovana Stoiljković, Jelena Nišavić, Biljana Filipović, Kristina Liščević, Sanja Rajović, Katarina Krpež, Jelena Živković, Jelena Popović, Svetlana Ognjenović, Jovana Risović, Jelena Erić, Dragana Cvijić, Sanja Damnjanović, Katarina Tomašević, Andrea Lekić.
"Dobro veče moja Srbijo. Verujte da je ovo na našim grudima ostvarenje snova. O ovome sam sanjala još kada sam imala 10 godina. Rukomete se vratio u Srbiju, još jednom hvala vam na podršci. Svaki sportista sanja uspeh sa nacionalnim timom, nama se ostvarila na neverovatan način, svaka čast devojkama", rekla je kapitenka Lekić.
Sanja Damnjanović povela je navijanje "Srbija, Srbija".
"Da nije bilo divne publike i cele Srbije koju smo uspeli da probudimo, ne bi bilo ni srebrne medalje koja sija zlatom. Nadam se da ćete nas bodriti i dalje i vidimo se još neki put na ovom mestu", rekla je najbolji levi bek na svetu.
Najbolja pivotmenka na planeti Dragana Cvijić je pesmom pokrenula okupljene ispred balkoma šampiona.
"Hvala vam na podršci, ovo srebro je i vaše. Mnogo više puta ćemo se okupljati ovde, ovo je predivan osećaj. Ne volim mnogo da pričam, već da pevam", poručila je Cvijić i započela pesmu "Nevalja" od Cece Ražnatović, koju su devojke otpevale zajedno sa publikom.
"Sigurna sam da ste se svi vi bili u Areni i bili ste najbolji i nosili ste nas do ovog srebra. Hvala vam na tome", poručila je "ministarka odbrane" Katarina Tomašević.
Ređale su se potom pesme koje su srebrne devojke pevale tokom šampionata: "Svi su tu kao nekada", "Čke beogradske" i "Ova noć ima čudnu moć" od Miroslava Ilića koji je u nedelju uvelio slavlje rukometašica, a za kraj su ispraćene skandiranje: "Bravo, devojke".
A, one su obećale da će se sledeći put na balkonu pojaviti sa zlatnom medaljom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP