Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

DA LI JE NA POMOLU SKANDAL VELIKIH RAZMERA U SOČIJU?

Rusi i Ameri napravili pakt!

Autor: P. Vuković | 10.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Umesto da se priča o podvizima i medaljama na 22. Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, sve se pretvorilo u kritike organizatoru zbog propusta u dosadašnjem delu takmičenja.

Zlatni: Meril Dejvis i  Čarli Vajd

Zlatni: Meril Dejvis i Čarli Vajd | Foto: AP

Najglasniji su Amerikanci, koji gledaju svaku priliku da ismeju domaćina za propuste, međutim, dok traje tihi „rat“ Rusa i Amera, u „igru“ su ušli Francuzi, koji su optužili dve najmoćnije sile na svetu da guraju jedni druge do zlatnih medalja. Potpuno ludilo!


STIGLA POTVRDA: I Rusi uzeli zlato!

Teorija zavere koju plasira „Ekip“ juče je donekle dobila i potvrdu! Naime, posle zlata Amera, najsjajnijim odličjem su se okitili i Rusi. „Zbornaji” je to bila prva zlatna medalja na Zimskim olimpijskim igrama i to u timskom takmičenju u umetničkom klizanju. Osvojili su je Jevgenij Plušenko i Julija Lipnickaja.

Tako je tiražni pariski „Ekip“ napisao da postoji velika zavera Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, što su odlučno demantovali iz američkog tima.

- Komentari u „Ekipu“ su apsolutna laž! Ne pomažemo jedni drugima i nećemo se više obazirati na glasine anonimnih izvora - naveli su Amerikanci.

„Ekip“ je započeo priču navodeći da je ruski sudija Julija Andrejeva pomogla Amerikancima Meril Dejvis i Čarliju Vajdu, aktuelnim svetskim prvacima u umetničkom klizanju, da osvoje zlatnu medalju. Cenu su platili Kanađani, Tesa Virtju i Skot Mor, kojima je, navodno, nepravedno oduzeta zlatna medalja.

Ruski  navijači  očekuju  pregršt  medalja  u Sočiju

Ruski navijači očekuju pregršt medalja u Sočiju | Foto: AP

Sada se očekuje da će američke sudije uzvratiti domaćinu ZOI uslugu prilikom timskog i takmičenja u parovima, iako su i pre toga Rusi bili favoriti. Glasanje je anonimno, tako da se ne zna ko je kome dao glas i teško je razotkriti ukoliko zaista postoje dogovori takve vrste.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP