Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

ODRŽAN VIP BEACH MASTERS

Sjajna zabava na pesku Štranda!

Autor: Alo.rs | 29.07.2015 - 12:07:00h | Komentara: 0

Peti po redu turnir u okviru ovogodišnje Vip Beach Masters sezone, pretvorio je proteklog vikenda plažu Štrand u centar dobre zabave i vrhunskog sporta.

Milena Matić i Marija Milošević

Pobednice: Milena Matić i Marija Milošević | Foto: Promo

Novosađani su se još jednom pokazali kao dobri domaćini i veliki ljubitelji bičvoleja! Obale Dunava proteklog vikedna bile su u znaku prave letnje atmosfere i punih tribina, dok je publika uživala u vrhunskoj odbojci na pesku u izvedbi 48 domaćih ekipa u muškoj i ženskoj.

Fantastične Milena Matić i Marija Milošević slavile su u finalnom meču protiv Ivane Isailović i Svetlane Simić rezultatom 2:1 (po setovima 21:16, 18:21 i 15:11), dok su u borbi za treće mesto pobedu odnele Nina Škarić i Aleksandra Aleksić savladavši Natašu Savović i Katarinu Raičević sa 2:0 (po setovima 21:17, 21:16).

Siniša Antonić i Marko Nikolić podigli su publiku na noge sjajnom igrom u finalu i pobedom nad Stefanom Bastom i Lazarom Kolarićem rezultatom 2:0 (po setovima 21:17 i 21:18). Treće mesto pripalo je Nenadu Simeunoviću i Nemanji Komaru koji su bili bolji od Marka Galeševa i Raška Jovanovića sa 2:1 (po setovima 19:21, 21:17, 17:15).
Vip Beach Masters je nacionalno prvenstvo u odbojci na pesku, koje se ove godine održava u 9 gradova širom Srbije. Nakon Novog Sada, turnir se seli u Šabac gde će naši asovi, na radost publike, zatresti mreže i boriti se za dragocene poene od 31. jula do 2. avgusta.
Epilog još jedne bičvolej sezone, tradicionalno je rezervisan za turnir u Beogradu, na Adi Ciganliji, od 26. do 29. avgusta, kada će Srbija postati bogatija za nove nacionalne šampione u obe konkurencije.
Pored pehara i novčanih nagrada, pobednici osmog Vip Beach Masters turnira osvojiće i atraktivan LG G4 smart telefon, zvanični uređaj ove bičvolej sezone. Više informacija možete da pronađete na linku www.beachmasters.rs.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP