Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

ZARADIO POLA MILIJARDE DOLARA

Slavica uplaćivala Eklstonu alimentaciju!

Autor: M. Grujić | 27.04.2014 - 13:47:00h | Komentara: 0

Kada se Berni Eklston razveo od supruge Slavice, sa kojom je bio u braku 24 godine, mediji su na sve načine pokušavali da saznaju koliko je novca vlasnik formule 1 isplatio svojoj bivšoj ljubavi. Međutim, u javnost su isplivali dokumenti iz kojih se može zaključiti suprotno!

Posle razvoda je dobila 1,12 milijardi dolara: Slavica Eklston

Naime, sudu u Minhenu, na kojem se protiv Eklstona vodi postupak zbog navodnog davanja mita, kao dokaz je podnesena i dokumentacija o brakorazvodnom sporazumu, u kojem se jasno vidi da je Slavica ta koja već godinama isplaćuje alimentaciju svom bivšem mužu.
Otkriveno je da su Slavica i njene ćerke na čelu porodične fondacije “teške” nekoliko milijardi američkih dolara, a koja se spominje u optužnici protiv Eklstona. Reč je o fondaciji “Bambino”, iz koje je Berni isplatio milione dolara mita nemačkom bankaru Gerhardu Gribkovskom, kako bi sredio da formula 1 bude prodana vlasniku koji će Eklstona zadržati na mestu direktora.
Prema sporazumu sa Slavicom, od 2009. godine, kada su se razveli, ona je bivšem supruge svake godine preko fondacije isplaćivala 100 miliona dolara. Dakle, dok mnogi milijarderi strahuju od gubitka imovine nakon razvoda, ispada da je Berni od izlaska iz braka samo na taj račun zaradio pola milijarde dolara.
Fondacija “Bambino” formalno sedište ima u Lihtenštajnu, koja se smatra poreskim rajem. Vodi se na Slavicu, Tamaru i Petru Eklston, a na njih je navodno prepisana krajem devedesetih, kada je Eklstonovo zdravlje bilo jako narušeno.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP