Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

NEVIĐEN PROPUST ORGANIZATORA ZOI U SOČIJU

Srpski olimpijci će morati zajedno u WC!

Autor: P. M. | 23.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Bruka i sramota! Neviđen skandal je izbio pred Zimske olimpijske igre (od 7. do 23. februara) u Sočiju nakon što je otkriveno da će sportisti u morati zajedno da idu u WC u olimpijskom selu!

Srpski olimpijci  Milanko Petrović  i Vuk Rađenović

Srpski olimpijci Milanko Petrović i Vuk Rađenović | Foto: Aleksandar Levajković

Nema dileme da su učesnici ZOI bili šokirani, uključujući i osmoro naših predstavnika koji će braniti boje Srbije, nakon što je novinar „Bi-Bi-Sija” „okačio” na društvenoj mreži fotografiju na kojoj su WC šolje jedna do druge, bez ikakve pregrade!


U prvi mah se šuškalo se da je u pitanju fotomontaža i da neko želi dodatno da ocrni organizatore igara u Sočiju koji su već na udaru ruskih medija zbog nestanka čak 300 miliona evra, ali ništa od toga.

Neviđen propust organizatora ZOI u Sočiju

Neviđen propust organizatora ZOI u Sočiju


- Izgleda da vidim duplo u WC-u u Sočiju - napisao je Stiv Rozeberg, dopisnik „Bi-Bi-Sija„ iz Moskve, autor fotke spojenih šolja.

U pitanju je bila muška kabina u toaletu bijatlon centra, a ono što je sigurno, jeste da je pred srpskim sportistima pravi izazov, pošto će kada im prigusti morati da traže toalet koji nema „blizance”. S druge strane ako ih baš potera i budu ispred toaleta s duplim WC šoljama, neće imati izbora, moraće da budu hrabri i da zaborave na privatnost.

WC u Sočiju nije najgori!

Uvek ima gore! Verovali ili ne, toalet u Sočiju nije najgrđi na svetu. Naime, prošle godine je takođe u Rusiji, u Kazanju održana letnja Univerzijada, a izgleda se i tamo žestoko štedelo kada su u pitanju WC šolje. Tamo je deset šolja u nizu bilo uredno naređeno bez ikakve pregrade.

Poslednji komentari
  • Nemanja Vreme: 24.01.2014 18:19h

    Pa evo ja kao amater fotografije da ukazem na propuste montiranja slike : 1.Fugna izmedju plocica na sredini zida je izuzetno mutna,sto znaci da je izmedju bilo necega samo je nevesto odseceno i odradjeno "blur-om" ; 2. Odraz fotografa se vidi sa dve strane kante za smece,da je stvarno postavljena izmedju dve solje bez pregradnog zida fotograf bi bio na sredini 3. Odrazi na tablama iznad solja su drugaciji,sto se najbolje primecuje po pozadini,da je slikano ka sto se tvrdi,ne bi izgledali ovako 4.Kanta za smece je ubacena jos jednom montazom fotografije da bi se sakrile plocice koje su razlicite na zidu iza wc solji,sto znaci da su slikane 2 odvojene kabine. -Itd , mislim da sam bio dovoljno dosadan da ne nabrajam dalje,ima jos propusta na ovoj glupoj i jeftinoj foto montazi,dakle slika je laznjak ;)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP