Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

USTUPA MESTO MLAĐIMA

Stanić se povlači?

Autor: S. R. | 21.01.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Neočekivana najava iz Saragose: Darko Stanić, čuvar mreže rukometne reprezentacije Srbije, blizu je odluke da se povuče s gola “orlova” posle Svetskog prvenstva!

Darko Stanić

Darko Stanić | Foto: Marko Metlaš

Nakon poraza od Poljske i Slovenije, a uoči meča osmine finala sa Španijom (večeras, 19), naš „ministar odbrane“ je naglasio kako nema motivaciju da brani za ekipu koja nema osnova da napravi rezultat.


- Neka igraju klinci, neka se uigravaju. Ako možemo da napravimo rezultat, tu sam. To je bio cilj ovog svetskog prvenstva. Ne mogu da kažem da ću otići iz reprezentacije, ali sigurno će mi biti potreban odmor. U narednih mesec, dva ću odlučiti - rekao je Stanić.

Osvrnuo se naš golman i na neke ranije mečeve na Šampionatu.
- Praktično mi sami sebe dobijamo. Ne može se reći da nemamo kvalitet jer smo svaku reprezentaciju možda nadigrali, bili bolji, ali džabe kada na kraju izgubimo. Bolje bi bilo da ništa dobro ne radimo, a da pobedimo. Publika je nama pomogla u Beogradu da tu psihološku blokadu pređemo zato što nas je nosila, tražila pobedu. Nije dozvoljavala da dolazimo u ovakve faze. To je taj “klik” koji smo napravili na Evropskom prvenstvu i odmah je došao rezultat - objašnjava Darko.

Golman srpske selekcije priznao je da je poslednjih godinu i po dana imao mnogo obaveza u klubu i reprezentaciji i da je osećao veliki pritisak i odgovornost.

- Na ovo svetsko prvenstvo sam došao fizički nespreman, što je rezultiralo povredom leđa. Malo sam razočaran što juče nisam mogao da pomognem ekipi na pravi način, ali sve je to sport. Ostaje utakmica sa Španijom. Ipak su oni domaćini i pobeda u tom meču bi bila najveće iznenađenje Svetskog prvenstva. Ja uvek verujem u čuda, može svašta da se dogodi. Nemamo prava ništa da pričamo, što je možda i bolje, sve ćemo pokazati na terenu - zaključuje Stanić.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP