Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

IMAO KAMERU NA KACIGI

Šumaher snimio svoju nesreću?

Autor: Tanjug | 04.01.2014 - 10:04:00h | Komentara: 0

Neimenovani izvor blizak francuskim zvaničnicima koji istražuju nesreću obelodanio postojanje kamere na skijaškoj kacigi legendarnog vozača Formule 1 u trenutku nesreće

Šumaher

Mihael Šumaher | Foto: Ferari

Kameru fiksiranu na skijaškoj kacigi Mihaela Šumahera preuzeli su istražitelji nesreće u kojoj je teško povređen legendarni vozač Formule 1, prenosi AFP.
Navodi se da je neimenovani izvor blizak francuskim zvaničnicima koji istražuju nesreću obelodanio postojanje kamere kasno u petak.
Izvor je rekao da su preduzete sve mere u nastojanju da se otkriju bilo kakvi tragovi o okolnostima nesreće, a policija nije želela da komentariše postojanje kamere bez dogovora sa Šumaherovom porodicom.
Francuski list “Dofin Libere” tvrdi da je Šumaher na dan nesreće skijao s kamerom na kacigi, ali da još nije poznato da li je ona bila uključena tokom kobnog spusta.
Isti list prenosi da su istražitelji ispitali i Šumaherovog 14-godišnjeg sina Mika koji je, kako se pretpostavlja, skijao sa ocem i jednim prijateljem u trenutku nesreće.
Sedmostruki prvak sveta je u komi dočekao 45. rođendan, a nekoliko desetina navijača Ferarija održalo je tim povodom bdenje ispred bolnice u Grenoblu.
Navijači su bili obučeni u crvene Ferarijeve dresove, a nosili su transparent na kojem je pisalo: “Šumi, naše misli su uz tebe i tvoju porodicu“.
Šumaher je u nedelju na skijanju u francuskom centru Meribel zadobio teške povrede, kada je pao i glavom udario u stenu, a lekari bolnice u Grenoblu bore se za njegov život.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP