Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

NFL SPEKTAKL ZA 100 MILIONA LJUDI

Superboul uz hitove Marsa i „Pepersa“!

Autor: | 02.02.2014 - 09:02:00h | Komentara: 0

U noći između nedelje i ponedeljka, ljubitelji NFL-a u Srbiji neće spavati, pošto će pola sata posle ponoći početi spektakl koji su čekali cele godine - 48. „Superboul“!

Od njega sve zavisi: Pejton Mening

Od njega sve zavisi: Pejton Mening | Foto: Reuters

Mesto održavanja ovogodišnjeg spektakla biće Njujork, „Metlajf stadion“, koji dele Džajansti i Džetsi, a sastaće se Denver Bronkosi i Sijetl Superhoksi. Milioni koji se obrću za reklame, prava prenosa i ostale prateće tehnikalije utakmice garancija su da će spektakl biti na nivou, a kako drugačije i objasniti da će u poluvremenu nastupiti svetske muzičke zvezde Bruno Mars i čuveni bend „Red hot čili pepers“. I to za džabe.


Frontment „Red  hot čili pepersa“

Frontment „Red hot čili pepersa“ | Foto: Reuters

- Pozvali su me i rekli da žele da pevam. Naravno, odmah su mi istakli da nikada nisu platili muzičarima honorar, ali nisam mogao da im kažem „ne“. To je jedna od stvari koja je na mojoj listi želja, jedna od najvećih scena na svetu - rekao je ushićeni Mars, koji je poreklom sa Havaja.


Marsov nastup biće mu najbolja moguća reklama, imajući u vidu da će nastup trajati 12 minuta, a ove godine za reklamu od 30 sekundi treba izdvojiti oko četiri miliona dolara. Iz istog razloga, prethodno su na toj sceni nastupali i U2, Madona, Majkl Džekson, Pol Makartni...

Pred utakmicu, koju će posmatrati oko 111 miliona gledalaca, najveće pitanje jeste to da li je kvoterbek Denvera Pejton Mening (37) sposoban da postane prvi u istoriji koji će voditi dva tima do najvažnije titule u američkom fudbalu. Mening je prethodno sa Indijanapolis Koltsima slavio 2006. godine, a uprkos poznim godinama, fantastično je bacao ove sezone i zasluženo Bronkose doveo do finala. Mnogi Meningovi saigrači već su istakli želju da eventualnu pobedu posvete njemu.

Bruno Mars

Bruno Mars | Foto: Reuters

- To mi zaista prija. Kada je u pitanju Superboul, nekako mi je najprirodniji osećaj da igrate za saigrače, trenera i porodicu, kao i grad u kojem ste rođeni - rekao je Mening uoči utakmice.


Stvorena je takva atmosfera kao da je cela Amerika, osim Sijetla, uz Meninga. „Super Mann“, pisalo je na poslednjoj stranici „Njujork posta“, što u velikoj meri oslikava mišljenje kompletne američke javnosti. Mnogi tvrde da bi se Mening drugom titulom, koliko ima i njegov mlađi brat Ilaj, uzdigao kao najbolji kvoterbek svih vremena, iako mnogi smatraju da je morao da osvoji mnogo više titula.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP