Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

VREME SLAVLJA

Titula se slavila kod Dače u kafani!

Autor: D. Ostojić | 03.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Titula prvaka Evrope se ne osvaja svaki dan, a još ako je prva u istoriji kluba, onda to svakako treba zaliti i proslaviti na vrhunskom nivou. Vaterpolisti Crvene zvezde su se tako i poneli u noći između subote i nedelje, noći u kojoj je pao Jug u finalu borbe za titulu u Ligi šampiona - 8:7.

Navijači i igrači slavili do ranih jutarnjih sati. Najstariji Šefik, Prlainović, Rađen i Pijetlović bili i najveseliji

Navijači i igrači slavili do ranih jutarnjih sati. Najstariji Šefik, Prlainović, Rađen i Pijetlović bili i najveseliji | Foto: Marko Metlaš

Odmah posle duge proslave i pesme iz nekoliko hiljada grla na bazenu na Banjici, crveno-beli, predvođeni predsednikom kluba Viktorom Jelenićem, uputili su se na proslavu najvećeg uspeha u klupskoj karijeri svakog vaterpoliste. Prvobitan plan bio je da se ode u kafić trenera Dejana Savića, ali je suđeno bilo da na kraju zvezdaši završe u kafani „Tako je suđeno“ u Novom Beogradu, koju drži nekadašnji vaterpolista naše zemlje Danilo Ikodinović.
Kako pričaju gosti žurke, bilo je ludo i nezaboravno. Pesma se čula do rane zore...

Drugari: Marko  Kešelj i Danilo  Ikodinović

Drugari: Marko Kešelj i Danilo Ikodinović | Foto: RAS


- Najveseliji su bili najstariji igrači Denis Šefik, Andrija Prlainović, Nikola Rađen i Duško Pijetlović, ali ni ostali nisu zaostajali u pesmi i igri. Iako je ovo prva titula u istoriji crveno-belih, zvezdaši su pokazali da i te kako znaju da slave - priča izvor „Alo!“, koji je bio gost vaterpolista Zvezde.
Popijene su desetine litara alkohola, ali...

Na bazenu baklje, u kafani trubači

Na bazenu baklje, u kafani trubači | Foto: Marko Metlaš


- Te momke ja znam mnogo dobro, alkohol im ništa ne može. Mogu dosta da popiju, ali onolike gromade teško može bilo šta da obori. Takođe, videlo se i da su još u šoku od svega što im se desilo, da adrenalin i dalje radi, tako da i ne čudi što niko nije bio mortus pijan, ali su svi bili veseli - kaže on.
Naravno, ni ovo slavlje nije prošlo bez trubača.

- Oko jedan sat posle ponoći, došli su trubači! Bio je to trenutak za pamćenje! Svi igrači su zajedno sa njima nekoliko puta pevali „Đurđevdan“ i ostale pesme iz repertoara koji se čuje na ovakvim slavljima - zaključuje naš sagovornik.

Denis platio ceh!


Poznato je da i novi evropski šampion kuburi sa finansijama, pa je zato Denis Šefik, čovek koji je bio glavni akter Zvezdinog istorijskog uspeha u bazenu, odlučio da i „odgovornost“ za plaćanje preuzme na sebe.
- Denis je na kraju platio ceh jer svi znamo da mlađi momci niti imaju velike plate niti ih redovno dobijaju. Bio je to Šefikov šmekerski potez, a sigurno je da je i klub učestvovao u plaćanju računa - izjavio je naš sagovornik.

Poslednji komentari
  • duda Vreme: 04.06.2013 08:23h

    Ceh je trebalo da plati Skupstina kada ovi u skupstini rucaju za 100 dinara od supe do kolaca, vozikaju se po celoj Srbiji za pare nas poreznika, plate su im astronomske, zasto ne bi platili decacima PRVO mesto u Evropi. Tako smo mali, a tako veliki...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP