Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

IVICA DAČIĆ UGOSTIO VATERPOLISTE ZVEZDE:

Vaš trijumf je melem za naš narod!

Autor: | 03.06.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Vaterpolisti Crvene zvezde, novi šampioni Evrope, juče su bili gosti premijera Ivice Dačića u Palati “Srbija”. Pored prvog čoveka srpske vlade, prijemu je prisustvovala i ministarka sporta Alisa Marić, dok prvi potpredsednik Vlade Srbije Alaksandar Vučić nije mogao da dođe zbog sednice Predsedništva Srpske napredne stranke.

Premijer Srbije sa novim evropskim prvacima

Premijer Srbije sa novim evropskim prvacima | Foto: FoNet

- Kao premijer, ne bih smeo da navijam ni za jedan klub, ali ovo što ste vi uradili je melem za naš narod. Doneli ste radost našoj zemlji i ja vam se na tome od srca zahvaljujem - rekao je Dačić.


Premijer je potom dodao da je velika čast što Srbija u vaterpolu ponovo ima klupskog šampiona Evrope.
- Vaterpolo je jedan od naših najtrofejnijih sportova, od kojeg možemo očekivati dobre rezultate i u budućnosti. Beograd je opet pokazao da je pravi domaćin na svim manifestacijama koje nam dodele, ali utisak ne bi bio potpun da niste osvojili trofej.
Država mora da pomogne vaterpolo jer ne spada u komercijalne sportove poput fudbala i košarke, a i ulaganje u vaterpolo se višestruko isplati. Država će vam se odužiti, ali jednokratna pomoć nije rešenje i potrebno je sistemsko ulaganje. Nadam se da ćete uskoro dobiti svoj bazen, poput Partizana - obratio se premijer crveno-belima.

Ministarka Marić je takođe čestitala zvezdašima.
- Bilo je zadovoljstvo gledati vas na završnom turniru. Ministarstvo je omogućilo da se fajnal for održi u našoj zemlji, imali smo dva predstavnika i na kraju je najbolja ekipa iz Srbije osvojila trofej - naglasila je Marićeva.

Kao premijer, ne bih smeo da navijam ni za jedan klub, ali doneli ste radost našoj zemlji i ja vam se na tome od srca zahvaljuje

Kao premijer, ne bih smeo da navijam ni za jedan klub, ali doneli ste radost našoj zemlji i ja vam se na tome od srca zahvaljujem

Prlainović zatražio pomoć od Dačića!


Kapiten vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović zahvalio se Vladi Srbije na podršci u organizaciji fajnal fora Lige šampiona i premijeru Ivici Dačiću poručio da veruje da će on i njegovi saigrači i u budućnosti moći da računaju na pomoć države.
- Znamo koliko smo radosti doneli navijačima Zvezde, ali i svim ljubiteljima sporta u Srbiji. Reprezentovali smo zemlju na najbolji mogući način i voleo bih da ovaj tim ostane na okupu i sledeće sezone kako bismo mogli da odbranimo šampionsku titulu. Verujem da ćete nam u tome pomoći - rekao je Prlainović.

Poslednji komentari
  • delijacz Vreme: 03.06.2013 11:08h

    Biće vandrednih izbora, pa opet pokušava Gljivica Pačić da dobije glasove od DELIJA ! DELIJE, Ukratko za FK : SPS na vlasti od 1993-2000 ZVEZDA osvojila JEDNU titulu, SPS na vlasti od 2008-2013 , ZVEZDA nije osvojila NI JEDNU titulu ! Dakle dok je SPS na vlasti, za 13 godina osvojena JEDNA titula ! Naravno da nije slučajno ! Zato Dačiću, što dalje od ZVEZDE da se slikaš i reklamiraš pred izbore ! Bio si potpresednik kk partizan, bio si u fk partizan, a hoćeš opet preko DELIJA na vlasti !?? E pa neće moći više !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP