Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

KRIVIČNE PRIJAVE

Vaterpolisti Partizana napali pripadnika BIA!

Autor: Tanjug, VK Partizan | 10.11.2012 - 18:32:00h | Komentara: 3

Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu protiv vaterpolista Vaterpolo kluba Partizan Marka Matovića i Nikole Dedovića zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je MUP Srbije.

Marko Matović

Marko Matović (Partizan)

Postoje osnovi sumnje da su Marko Matović i Nikola Dedović na teritoriji beogradske opštine Zvezdara, posle incidenta u saobraćaju i verbalnog sukoba, fizički napali pripadnika Bezbednosno informativne agencije (BIA), navodi se u saopštenju.

Posle incidenta, nadležni organi uzeli su izjave od aktera ovog incidenta.
Protiv Marka Matovića je podneta i prekršajna prijava na osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja, navodi se u saopštenju.
Povodom ovog incidenta, zvaničnim saopštenjem javnosti se obratio VK Partizan.
“Naš vaterpolista Marko Matović bio je učesnik saobraćajne nezgode koja se desila u utorak 6. novembra u Beogradu. Mi osuđujemo svako nasilno ponašanje bilo da se radi o našim članovima ili drugim građanima. Ali stojimo iza naših sportista koji su godinama uzor mladima u zemlji. Molimo javnost i medije da se ovim slučajem ne bavi dok saobraćajna policija ne izda zvanično saopštenje,i istraži slučaj, posle kojeg će i naš klub objaviti zvaničan stav”.

Nikola Dedović

Nikola Dedović (Partizan)

“Nakon obavljenih razgovora sa Markom Matovićem obaveštavamo vas da je do saobraćajne nezgode došlo i da je on izjavu dao nadležnim organima na mestu događa. Takođe i da je Nikola Dedović dao izjavu nadležnim organima nakon objavljenog zajedničkog treninga sa VK Radnički u Kragujevcu. I ovim Vas informišemo da se Nikola Dedović nije nalazio u bekstvu, niti je privođen od nadležnih organa. Ovim putem koristimo priliku da se kao uzoran sportski kolektiv u našoj zemlji izvinimo: Bezbednosno informativnoj agenciji, Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao i svim građanima zbog nemilog događaja”, stoji u saopštenju kluba sa Banjice.

Poslednji komentari
  • slavko delija Vreme: 10.11.2012 19:48h

    Marko i Nikola su jako dobri momci lepo vaspitani pitam sve koji komentarisu ako ste vozaci da li ste ikada imali manji prekrsaj ili udes da li ste se ikada iznervirali da li ste mislili da ste u pravu i kada niste bili...interesantno je kako su novinari koji 1000 posto ne znaju ni ko je Matovic Ni ko je Dedovic samo jedva docekali da napisu ruznu pricu o momcima koji su na pocetku karijere!

  • Jonjo Vreme: 10.11.2012 22:55h

    Izuzev Vas g. delija, niko ovu vest i nije komentarisao, pa se divim Vašoj moći predviđanja šta će neko da napiše. Da je hteo ovim mladim momcima da uruši karijeru, ove novine sigurno ne bi zauzele čak više nego blag stav prema ovom postupku i korektno preneo oba saopštenja VK Partizan, a ne neki neimenovani izvor blizak istrazi, bez bahatog nadnaslova. Ne mislim da je bilo ko u ovakvim situacijama cica-maca, ni vrela mladalačka krv, ni ovi divni momci koji se kao miševi kriju iza znački.

  • djoka Vreme: 10.11.2012 23:09h

    Slavko srpski delijo, a gde si ti video/procitao da su ih novinari ili bilo ko drugi napali?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP