Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

NIKOLA GRBIĆ MIRAN POSLE NESTANKA AUTOMOBILA:

Verujem u policiju!

Autor: J. P. - V. N. | 17.06.2015 - 08:33:00h | Komentara: 2

Povratak u Beograd, barem finansijski, uopšte se nije isplatio Nikoli Grbiću, selektoru odbojkaške reprezentacije Srbije.

„Prijavio sam slučaj  istražnim organima, imam  poverenje u njihov rad”,  poručuje selektor, kome su  lopovi ukrali “rendž rover

„Prijavio sam slučaj istražnim organima, imam poverenje u njihov rad”, poručuje selektor, kome su lopovi ukrali “rendž rover | Foto: Goran Srdanov

Proslavljeni reprezentativac i njegova supruga Stanislava su prethodnih meseci nekoliko puta bili mete razbojnika i lopova, a najnoviji nemio događaj desio se u ponedeljak, kada mu je ispred kuće u srpskoj prestonici ukraden automobil, džip marke „rendž rover”.


Ovo je, inače, bila samo serija malera, koji su „poterali“ legendarnog odbojkaša, pošto mu je pre oko pola godine opljačkana kuća, takođe u Beogradu, a pre neki dan je njegovoj supruzi Stanislavi ukraden novčanik!?
- Sve što imam da kažem o toj temi, već sam rekao istražnim organima. Imam puno poverenje u njihov rad - istakao je Grbić u kratkom razgovoru za „Alo!“.

| Foto: AP

 
Na naše pitanje očekuje li da mu nadležni organi pronađu automobil, srpski selektor odgovara:
- Ne bih da o tome pričam u ovom trenutku. Policija se bavi tim slučajem, pa nam preostaje da sačekamo - napominje Grbić.
Selektor srpskih odbojkaša nije želeo da nam odgovori na pitanje da li se kaje što se vratio u Srbiju, imajući u vidu da ga je baš od trenutka kada je preuzeo naš nacionalni tim (u februaru ove godine) prati serija malera.

I dalje se traga za lopovom koji je Nikoli poharao kuću

Kako „Alo!“ saznaje, policija još uvek nije pronašla lopova koji je pre nekoliko meseci poharao kuću Nikole Grbića u Beogradu. U potrazi za automobilom selektora odbojkaške selekcije, uzeti su snimci sa kamera sa okolnih zgrada, tako da se očekuje da osoba koja je ukrala “rendž rover” bude ubrzo pronađena.

Poslednji komentari
  • markon Vreme: 17.06.2015 11:09h

    ajde da su ukrali nekome ko je taj novac od naroda ukrao ali ovaj covek se ceo zivot dobro znojio da bi kupio to sto ima...

  • Rade Vreme: 17.06.2015 11:45h

    I meni su ukrali automobil pre 11 meseci i nisu ga jos nasli. U policiji su mi se smejali a onda sam dobio i zvanicno tumacenje da mi automobil nije ukraden nego da neko njime neovlasceno upravlja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP