Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

USPEH NAŠIH VOZAČA

Vesnić prvi, Pešović drugi u Slovačkoj!

Autor: Tanjug | 21.06.2015 - 20:06:00h | Komentara: 0

EKO Racing tima zabeležio je danas trijumf u Slovačkoj, jer je Milovan Vesnić pobedio u drugoj trci na Slovakiaringu, dok je Rudi Pešović bio drugi.

Milovan Vesnić

Milovan Vesnić | Foto: M. Cvetković

Posle jučerašnjeg peha sa gumom, zbog čega je osvojio tek šesto mesto, Milovan Vesnić danas je bez problema izvezao stazu na Slovakiaringu i zabeležio sedmu pobedu u ovogodišnjem Šampionatu Centralne Evrope.

Juče nisam imao sreće, što mi je upropastilo stoprocentni učinak u dosadašnjem delu sezone.Ovog puta Dunlop pneumatici su bili jači od sve prljavštine i rizle koju su vozači iz svetske elite ostavili po stazi. Ipak,zadovoljan sam ovim vikendom i rezultatima koje smo postigli Pešović i ja, uz zalaganje celog tima, rekao je Tanjugu Vesnić posle trke.
Jučerašnji pobednik, drugi vozač EKO Racing tima Rudi Pešović, zadovoljan je današnjim drugim mestom. Trku je krenuo kao treći iza Vesnića i Končeka, koji je izleteo već u prvom krugu.
"Imao sam zanimljivu borbu sa vozačima iz Poljske i Slovačke, ali kad sam uhvatio pravi ritam bez problema sam kroz cilj prošao drugi sa velikom prednošću. Pozicije jedan i dva su bile naše, a takav je raspored i u generalnom plasmanu", rekao je Pešović Tanjugu.
Posle osam trka Milovan Vesnić zauzima prvo mesto u Šampionatu Centralne Evrope sa 158 bodova, dok je Rudi Pešović sa 94 boda na drugoj poziciju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP