Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

OI DOŠAO NA RED

VSS traži izveštaj od Udovičića!

Autor: Tanjug | 16.10.2012 - 17:25:00h | Komentara: 0

Stručni savet Vaterpolo saveza Srbije zatražio je od selektora Dejana Udovičića dodatni izveštaj o radu u periodu uoči i za vreme Olimpijskih igara u Londonu, a povodom pisma koje je dostavila grupa reprezentativaca ukazujući na postojeće probleme.

Dejan Udovičić

Dejan Udovičić | Foto: Marko Metlaš

Taj izveštaj, kako je saopštio VSS, predstavlja obavezu da se u najkraćem roku prevaziđu problemi koji su prisutni u nacionalnom savezu, a delom su izneti u pismu igrača.

- Nasi navijači, prijatelji i sponzori ne moraju da brinu oko sudbine srpskog vaterpola. Veličina uspešnih i jeste da ne žmure kada se pojave teškoće, već da se odmah na njih ukaže i potom krene u rešavanje. Zbog toga molimo, ali i tražimo strpljenje javnosti, jer želimo da narednih dana u miru sagledamo  čitavu situaciju i početak novog olimpijskog ciklusa dočekamo sa jasnom slikom o aktuelnom trenutku trofejnog sporta -  stoji, između ostalog, u  saopštenju VSS, koje su potpisali predsednik Saveza Velibor Sovrović i predsednik Stručnog saveta Nenad Manojlović.

Dodaje se da su u godini velikih uspeha kada su osvojene bronza na Olimpijskim igrama u Londonu i zlato na evropskom prvenstvu u Ajndhovenu, veličina VSS "ogleda i u snazi rešavanja problema i traženju načina da rad u budućnosti bude još bolji".

- Upravo tako se i posmatra pismo upućeno od strane dela reprezentativaca koje za cilj očigledno ima želju da se poboljšaju odnosi, kako na relaciji između igrača i stručnog tima na čelu sa selektorom, tako i odnosa igrača i samog saveza. Njihovi stavovi nedvosmisleno ukazuju na želju da organizacija i reprezentacija nastave sa uspesima i u narednom periodu. Da se u javnosti ne bi stvorila pogrešna slika moramo da istaknemo da ni jednog trenutka među igračima nema govora o bojkotu igranja u reprezentaciji, niti bilo kakvih ultimativnih zahteva za iniciranjem određenih rešenja - naglašava se u saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP