Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

RUKOMETAŠICU SANJU DAMNJANOVIĆ ZATVORILI U SVLAČIONICU

Zaključajte me i pred finale!

Autor: P. Vuković | 14.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Umalo da počne utakmica bez nje! Sanja Damnjanović, srpska rukometašica, doživela je da je neposredno pre početka meča Svetskog prvenstva protiv Dankinja u Nišu, koju su naše dame dobile sa 23:22, zaključaju u svlačionici na 15 minuta.

Počeće da je  zaključavaju  zbog sreće: Sanja  Damnjanović

Počeće da je zaključavaju zbog sreće: Sanja Damnjanović | Foto: FoNet

Nakon uobičajenog rituala pre svake utakmice (naše igračice otpevaju dve, tri pesme kako bi osnažile timski duh), Sanja se zaputila u toalet, ali nije mogla ni da zamisli šta će je snaći. Promašila je prostoriju i našla se u svlačionici rezervisanoj za danske fizioterapeute! Dok su je drugarice u hodniku čekale da izađe kako bi krenule na teren, neko je vikao „otvarajte, otvarajte”... Brzo su povezali da je to Sanja, koja je nestala malo pre toga.


Lako sa Kinom!

Rukometašice Srbije oprostile su se od niške publike pobedom, pošto su u poslednjem kolu grupe B na Svetskom prvenstvu savladale Kinu sa 32:18 (19:10). Srpkinje su ranije obezbedile plasman u osminu finala svetskog prvenstva i taj meč igraće u Beogradu, samo je pitanje protiv koga: Francuske, Južne Koreje, Crne Gore ili Holandije.

- Moram da naglasim da se nijednog trenutka nisam brinula, štaviše, bilo mi je smešno. Pomislila sam: „Zar je moguće da mi se to baš sada desi?!” Ali, kada se već tako dogodilo, znala sam da je to dobar znak pred utakmicu i da ćemo da pobedimo Dansku - uz osmeh je rekla Sanja za „Alo!”.
Posle 15 minuta „drame”, usledio je spas.

- Nisam paničila, razmišljala sam - čak i da ne nađu ključ, snaći će se bez mene. Učinilo mi se da će neko razvaliti vrata! Ali, pronašli smo „mirno rešenje”. Iako su moje drugarice zvale Dankinju, ona nije baš bila voljna da da ključ, rekavši da to nije njen problem, pa su našle rezervni. Kad su otvorile, sve do jedne smo se dobro ismejale.

Publika u Nišu  bila je svim srcem  uz rukometašice  tokom prvog dela  šampionata

Publika u Nišu bila je svim srcem uz rukometašice tokom prvog dela šampionata | Foto: Kostadin Kamenov


Kruže teorije da su Danci to „namerno” uradili kako bi nas destabilizovali...
- Ma kakvi, oni nisu imali pojma da sam unutra niti sam ja znala gde sam ušla! Zaista, u životu mi se nije dogodilo ništa slično, ne samo u rukometnim halama. Ali, eto, neka mi se ponovo desi ovakav „maler” i pred finale Svetskog prvenstva, pa ćemo posle da proslavimo - završila je Sanja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP