Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

ALARMANTNA SITUACIJA

Zašto sponzori zaobilaze VK Partizan?

Autor: Ekipa Alo! | 23.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 6

Alarmantna situacija vlada u našem najtrofejnijem vaterpolo klubu i to neposredno pred odigravanje fajnal fora Evrolige u Beogradu.

Neko nam  na silu zatvara  sva vrata u  potrazi za  finansijskom  pomoći:  Šoštar

Neko nam na silu zatvara sva vrata u potrazi za finansijskom pomoći: Šoštar

Finansijska situacija je toliko teška da je pravo čudo kako Aleksandar Šoštar, predsednik crno-belih, uspeva da se izbori i za onaj minimum sredstava potrebnih za funkcionisanje kluba.


Dok su preko noći neki drugi klubovi postali interesantni sponzorima, VK Partizan, kao naš najperspektivniji klub, malo kome je zanimljiv. I ne samo to, Šoštar za „Alo!“ kaže da u nastojanjima da obezbedi osnovna sredstva za rad na mnogim mestima nailazi na neke „nenormalne stvari koje ugrožavaju ne samo klupski, već i interes reprezentacije Srbije“.

- Neko uporno želi da kreira negativnu sliku o Partizanu i trudi se da nam zatvori sva vrata u pronalaženju finansijske pomoći. Osim Rajfajzen banke i Republičkog zavoda za sport, malo ko uopšte sme da nam pomogne, iako to možda želi jer prepoznaje kvalitet u Partizanu. Ne govorim o istoriji, pričam i o sadašnjosti i budućnosti srpskog vaterpola, našeg kluba.
Partizan je oduvek bio i biće oslonac nacionalnog tima. Zašto se VK Partizan toliko zaobilazi, nije mi jasno. Ima tu sigurno i politike, mi ne krivimo ni grad ni državu za ovo što nam se dešava, ali je činjenica da za javna preduzeća koja ulažu u sport Partizan kao da ne postoji - u dahu će Šoštar.

Prvi čovek crno-belih zaključuje da se tretman klubova u Srbiji zasniva na tome da li je neko sa nekim dobar i da li ga vole ili ne, a da malo ko u obzir uzima kvalitet.
- Verujte mi, ovo što je ova ekipa Partizana s najmanjim budžetom otišla na fajnal for ravno je tituli prvaka Evrope - kaže Šoštar.
Poslednji komentari
  • Bratanac Vreme: 23.05.2013 08:41h

    Zaobilaze Partizan, jer žele dobro svetskom vaterpolu...Dominacija u ovom sportu koju stvaraju igrači Partizana na svim nivoima je tolika da je pola sveta prestalo da se bavi ovim sportom, jer su shvatili da sa Partizanovim vanzemaljcima nema svrhe igrati. Zato treba ugasiti Partizan, kako bi se i drugima u svetu pružila prilika da osvoje neki bitan trofej.

  • mirko Vreme: 23.05.2013 10:35h

    zato sto nemaju vise poverenje posle udovicica zato sto je bilo dosytta vledavine partizana zato sto na celu sa Sostarom patizan nije partizan ovoga puta odlucili su se za fer plej a ne za ucene

  • aca Vreme: 23.05.2013 10:52h

    Treba i vi da visdite kako je to biti na margini. Kako to da šoštar bude i predsednik vk partitan i SSS ? A zašto jedino partizan od Države dobio Bazen ? Zašto Zvezda ne dobije Taš kao partizan banjicu ?

  • aleksa Vreme: 23.05.2013 12:44h

    Bez brige ..vkcz nece dugo.

  • ULTRAS Vreme: 23.05.2013 13:05h

    E pa gospodo iz JSD partizan zaboravili ste kako ste uzimali titule,sponzore,igrace i sve sto vredi ispred nosa Crvene Zvezde.....ucenjivali igrace da igraju za vas jer u suprotnom nece igrati za Srpsku reprezentaciju.....to je cist primer Zvezdin kapiten Andrija Prlainovic koji je okoreli zvezdas iz Herceg novog,koji je vise puta izjavljivao da je zvezdas i zbog kojih razloga nije igrao u Zvezdi.....Upamtite jednu recenicu "NICIJA NIJE GORELA DO ZORE"!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP