Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

SRBIJA IZNAD SVEGA

Zbog reprezentacije odlaže operaciju!

Autor: novosti.rs | 19.11.2014 - 13:25:00h | Komentara: 0

Za primer svim našim umišljenim zvezdama može da posluži slučaj Katarine Tomašević, golmana naše ženske rukometne reprezentacije, koja je, svesna svih problema koje selektor Bošković ima sa povređenim igračicama, odlučila da stisne zube i umesto na operaciju, ode u naš nacionalni tim

Rukomet

U danima kada naši fudbaleri u javnosti ''prosipaju'' različite izgovore zbog čega igraju sramno u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kada braneći sebe svaljuju krivicu na selektora koji više nije sa njima, kada napuštaju nacionalni tim jer su, zaboga, nezadovoljni minutažom, ukazao se i jedan svetli primer kako se treba odnositi prema dresu sa državnim grbom.
I nije se takav pojavio među fudbalerima, već je svim našim ''zvezdama i zvezdicama'' lekciju očitala rukometašica Katarina Tomašević.
Naime, golman naše ženske rukometne reprezentacije već izvesno vreme ''vuče'' povredu meniskusa, ali s obzirom da naš nacionalni tim očekuje Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i Mađarskoj, koje počinje 7. decembra, ona je čvrsto odlučila da pomogne selekciji Srbije da na tom takmičenju ostvari što bolji rezultat.
Njoj je čak zakazana i operacija kolena za 26. novembar, ali Kaća u izjavi za ''Novosti'' uverava da će ''preskočiti'' taj termin i da će o operaciji razmišljati tek posle Evropskog prvenstva.
''Na poslednjem pregledu je ustanovljeno da mi je pukao meniskus. Mađari su želeli odmah da me operišu, ali rekla sam doktoru: 'Nećeš ti mene da diraš, idem ja na Evropsko prvenstvo'. U klubu branim samo po potrebi, ali na EP sigurno idem'', uverava Tomašević.
Kao što je poznato, selektor Srbije Saša Bošković suočava se sa brojnim problemima sa povredama uoči ovog takmičenja, pod upitnikom su i Andrea Lekić i Sanja Damnjanović, Liščević... pa je i to bio dodatni motiv Tomaševićevoj da ne odustane, iako joj niko ne bi mogao ništa da prigovori i da to učini.
A kad igraš srcem za Srbiju, onda ni u slučaju eventualnog rezultatskog neuspeha nema mesta kritikama. Fudbaleri, mislite o tome...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP