Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Ostali sportovi

SRPSKI TENISER PODRŽAO CRVENO-BELE VATERPOLISTE PRED POLUFINALE FAJNAL FORA

Zvezda s Noletom napada Evroligu!

Autor: S. Vrakela | 31.05.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Neočekivano pojačanje Crvene zvezde pred početak fajnal fora u vaterpolu stiglo je iz Pariza!

Uvek i svuda uz  crveno-bele:  Novak Đoković

Uvek i svuda uz crveno-bele: Novak Đoković

Novak Đoković želeo je da podrži crveno-bele vaterpoliste pred večerašnji meč sa Barselonetom, stavivši na glavu kapicu omiljenog kluba. Nema dileme da će ovaj potez najboljeg tenisera sveta dodatno pojačati samopouzdanje izabranika Dejana Savića i da će im to biti motiv da pruže maksimum i plasiraju se u prvo finale Evrolige u istoriji kluba.


Nole šaljivdžija je čak naterao i svog trenera, Slovaka Marjana Vajdu, da mu se pridruži, što je ovaj oberučke prihvatio.
Pozitivna atmosfera je stvorena, još samo da crveno-beli, ali i crno-beli, odrade svoj deo posla u bazenu, pa da na delu u finalu Evrolige vidimo večiti derbi.

Zvezdaši su dobili novog „saborca“ -  Marjana Vajdu

Zvezdaši su dobili novog „saborca“ - Marjana Vajdu


- Ovaj turnir je od izuetne važnosti, ne samo za Beograd i Srbiju, nego i za evropski vaterpolo koji je u krizi. Jug je uz Partizan kolevka vaterpola na ovim prostorima, dok je Barseloneti i nama ovo prvo učešće na fajnal foru. Očekujem veliku borbu, mnogo navijača i fer-plej. Dokazaćemo da vaterpolo nije veliki sport samo na ovim prostorima - izjavio je Dejan Savić.
Što se tiče drugog srpskog predstavnika Partizana, sam plasman mlade ekipe Vladimira Vujasinovića na fajnal for je izuzetno dostignuće.

- Mi smo ove sezone podmladili tim i ostvarili ono čemu smo se potajno nadali, a to je plasman na fajnal for. Nećemo da stanemo ovde, imamo želju da protiv Juga pokažemo najbolju igru u sezoni. Nadam se da će sve proteći u sportskoj atmosferi - kazao je legendarni srpski reprezentativac.

Veselin Đuho

Veselin Đuho | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Đuho: Konačno, Beograd!


Veselin Đuho, trener prvog favorita završnog turnira Juga, oduševljen je što je srpska prestonica domaćin fajnal fora Evrolige.
- Izuzetno mi je drago da je napokon, posle nekoliko neuspešnih pokušaja, fajnal for stigao u Beograd. Verujem da će organizacija turnira biti fantastična. Nas su novinari unapred proglasili za favorite i stavili nam taj teret na leđa. Znamo svoje kvalitete, ali i snagu srpskog vaterpola, svi imaju šanse, možda su naše za koji procenat veće, ali to je potrebno dokazati u bazenu - rekao je Đuho.

Poslednji komentari
  • kleo Vreme: 31.05.2013 08:24h

    Sta ovi glume budale?! pola stoleca Zvezdi, vaterpolo minoru, je to bio nevazan i omalovazavajuci sport,posebno kad su komsijski trijumfi u svetu bili u pitanju! Najednom, sad je taj sport mnogo vazan!? U finalu cemo vam pokazti ko je svetski sedmostruki sampion!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP