Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ĐOKOVIĆ USKAČE U KOPAČKE

A sad odoh u Rio na fudbal!

Autor: P. Milovanović | 14.11.2012 - 07:40:00h | Komentara: 0

Nema odmora za teniskog kralja Novaka Đokovića, koji je u Londonu još jednom fascinirao svet pobediviši Rodžera Federera u finalu mastersa - 7:6, 7.5.

Zaslužio da se malo opusti: Novak Đoković

Zaslužio da se malo opusti: Novak Đoković | Foto: Reuters

Nole je drugu godinu zaredom okončao na prvom mestu sa 12.920 bodova, čak 2.655 više od drugoplasiranog Švajcarca. Taman kada su svi pomislili da je došao trenutak da Srbin odloži reket i zapuca u toplije krajeve, fešta će morati da sačeka.


Novak će slobodno vreme prvo provesti sa ocem Srđanom, kome je i posvetio poslednji trofej, a zatim ga čeka put u Brazil. Đoković će od 16. do 18. novembra boraviti u zemlji sambe i kafe kao specijalni gost, odigraće egzibicioni meč sa legendarnim Gustavom Kertenom, a onda se očekuje istinski spektakl.

Novak će obući kopačke kako bi u Riju odigrao fudbalski meč s velikanima Zikom, Bebetom i Kafuom, a inicijator čitave priče, ujedno i Noletov domaćin, biće srpski as Dejan Rambo Petković.

- Obožavam fudbal, ali ga loše igram. Znam da je to nacionalni sport u Brazilu i da ste u tome najbolji. Čast mi je što ću pored meča sa Gugijem (Gustavom Kertenom) imati priliku da zaigram sa asovima kao što su Bebeto, Kafu i Ziko - rekao je Novak za brazilske medije.

- Zaista sam uzbuđen, jedva
čekam meč. Siguran sam da će biti zabavno.
Rambo je Noletu dao reč da se neće odvajati od njega i da će učiniti sve da mu razbije tremu pred fudbalski meč u jednoj od najvećih favela u Rio de Žaneiru.

Posle spektakla, Novak će otići na odmor.
- Očekuju me još neke obaveze, ali ću sigurno da se odmaram bar dve nedelje. Nameravam da pobegnem od zime i uživam u nekom letovalištu. Zaboraviću jedno vreme na tenis jer moram da napunim baterije - zaključio je Đoković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP