Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

HIT U EMIRATIMA

Ana crta teniskim reketom!

Autor: | 19.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

Srpska teniserka Ana Ivanović potpuni je hit u Ujedinjenim Arpaskim Emiratima, gde se može uočiti na bukvalno svakom koraku.

Ana Ivanović

Ana Ivanović

U to se uverila i naša državna delegacija, zajedno sa izveštačem „Alo!“, koja je bila iznenađena i ponosna zbog činjenice da je taj deo Azije baš toliko poludeo za šarmantnom Srpkinjom, koja je predmet interesovanja lokalnog stanovništva čak i kada ne učestvuje na nekom od prestižnih turnira.


Bilbordi širom Abu Dabija i Dohe preplavljeni su njenim fotografijama, snimila je čak i nekoliko reklama za tamošnje uspešne kompanije, a nedavno je osvanula i na naslovnoj strani tamošnjeg poznatog magazina “Tabloid”.
Najbolja srpska teniserka trenutno se nalazi u Dubaiju, gde je juče na startu prestižnog turnira (nagradni fond dva miliona dolara) savladala Ruskinju Anastasiju Paljvučenko sa 6:3, 7:6.

Ana Ivanović

Ana Ivanović

U međuvremenu je odlučila da uplovi i u umetničke vode, gde se oprobala u slikanju. Naime, Ani su dali loptice natopljene plavom bojom jer su joj se slagale s haljinom koju je tada nosila, a ona ih je reketom slala na platno. Na kraju se i potpisala na pomenuto umetničko delo, koje će ubuduće krasiti ekskluzivni hotel u Dohi.

- Bila sam nedavno u Milanu i gledala sam Pikasovu izložbu. Bilo je veoma uzbudljivo i zaista sam uživala u tome. Sada jedva čekam da odem u Njujork jer tamo ima nekoliko umetničkih izložbi koje bih takođe volela da posetim - rekla je Ana.
Poslednji komentari
  • MIica Vreme: 19.02.2013 12:08h

    Nazalost, tek kad izadjete iz zemlje (novinari) , mozete da vidite i preneste narodu u Srbiji koliko je Ana postovana i cenjena .

  • Sanja Vreme: 19.02.2013 21:05h

    Ana je svetska zvezda! Devojka koju vole sirom sveta zbog harizme, dobrote, lepog ponasanja, lepote.... Cudno je sto ste vi kao novinari iznenadjeni, a ja kao obican gradjanin koji nema toliko sredstava da putuje nisam iznenadjena. Srbija NE ZNA da ceni svoje BISERE, a ANA IVANOVIC TO JESTE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP