Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

UZ ŠVAJNIJA DO FINALA

Ana na krilima ljubavi! (VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 03.06.2015 - 21:00:00h | Komentara: 2

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su savršen par! Srpska teniserka se plasirala u polufinale Rolan Garosa razbivši Ukrajinku Elinu Svitolinovu sa 6:3, 6:2, a po običaju, navijanje na tribinama je vodio njen dragi.

Basti je osvojio SP u  Brazilu, valjda je red  da Ana bude prva u Parizu

Basti je osvojio SP u Brazilu, valjda je red da Ana bude prva u Parizu

Naravno, emocije su proradile kada su se kapiten nemačke reprezentacije i naša najbolja igračica našli ispred svlačionice, pali su i poljupci i verovatno pravljenje taktike za narednu protivnicu, Lusi Šafarovu, s kojom će se boriti za prolaz u finale.

Ana i Bastijan

Ana i Bastijan

 
- Zadovoljna sam kako sam odigrala, pogotovo što sam meč završila sa duplim brejkom. Što se tiče narednog meča, Safarova je u odličnoj formi, igra agresivno i malo greši. Nisam imala velika očekivanja kada sam došla u Pariz, ali sam oduševljena što je sve došla na svoje, pogotovo kada se uzme da radim sa novim trenerom, Matsom Merkelom. Polako se prilagođavamo jedno drugome i to počinje da daje rezultate - rekla je Ana.


Ivanovićeva, koja je 2008. trijumfovala u Parizu, sa Šafarovom ima negativan skor od 3:5, a selektorka Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica je optimista.

Ne štedi dlanove  i grlo: Švajnštajger

Ne štedi dlanove i grlo: Švajnštajger | Foto: Tanjug


- Ana je naređala dosta pobeda i ima to ogromno samopouzdanje. Postigla je veliki rezultat plasmanom u polufinale, a verujem da ima snage i za trofej.
Srpska teniserka ove godine izgleda preporođeno na terenu, a jedan od najzaslužnijih za „čistu glavu“ i osmeh na licu je sigurno i Bastijan Švajnštajger.

Naredna protivnica  je Čehinja Šafarova

Naredna protivnica je Čehinja Šafarova | Foto: Tanjug


- Sigurno joj mnogo znači podrška ne samo Švajnštajgera, nego i celog njenog tima. Kada imaš osećaj da je neko uvek uz tebe, da ti pruža podršku, to nije mala stvar. S druge strane, on je veliki fudbaler, kapiten nemačke reprezentacije, koji zna kako se osvajaju trofeji, pa uzeo je Svetsko prvenstvo u Brazilu, pa valjda motiviše Anu da i ona ponovo postane šampion na Rolan Garosu. Daj bože da joj donese sreću, držimo joj fige - završila je Ječmenica.

Romantikom do trofeja

Izgleda da je Bastijan Švajnštajger upravo ono što je nedostajalo svih ovih godina Ani Ivanović na Rolan Garosu. Veče pred četvrtfinalni duel, u kojem je srpska teniserka oduvala svoju protivnicu sa terena, Švajni je odlučio da izvede Anu na romantičnu večeru. U pitanju je bio jedan od ekskluzivnijih restorana u Parizu, naravno s pogledom na Ajfelov toranj, a po njihovim osmesima se vidi koliko su uživali te večeri.

Poslednji komentari
  • miodrag Vreme: 03.06.2015 21:44h

    kakva sreca da ana i nole budu osvajaci rolan garosa ya nas narod.daj boye da vas docekamo pred skupstinom,deco nasa.

  • tt Vreme: 03.06.2015 23:32h

    Šta kome treba rat i osvajanja, poniženja i tuga, kada je ljubav jedina potvrda postojanja čoveka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP