Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

POSLE ŠVAJNŠTAJGERA, RED JE DA NAŠA TENISERKA UZVRATI

Ana oblači dres Nemačke!

Autor: P. Vuković | 23.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Bastijan Švajnštajger, fudbaler Bajerna i reprezentativac Nemačke, lepljenjem srpske zastave na kopačke, odnosno porukom „dušo“ ispisanom na našem jeziku, stavio je do znanja da i Srbiju na neki način doživljava svojom zemljom. Sada je red na njegovu devojku Anu Ivanović da uzvrati!

Dojčland,  Švajni, Dojčland...:  Ana će, pored  Srbije, navijati i  za „pancere”

Dojčland, Švajni, Dojčland...: Ana će, pored Srbije, navijati i za „pancere”

 

Po logici stvari, ne bi trebalo da nas iznenadi ako na tribinama zateknemo najbolju srpsku teniserku u bojama nemačke reprezentacije. Naravno, to ne znači da će Anči zaigrati za Fed kup selekciju Nemačke, već da će bodriti svog dragog kada bude obukao dres “pancera”. Priliku za tako nešto Anči će imati već 2016. godine, na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Ono što je idealno za Anu je da će u to vreme biti u Parizu, gde će se igrati Rolan Garos, pa eto joj prilike da popuni slobodno vreme između igranja mečeva i poseti neki fudbalski meč selekcije prvaka sveta.

One su deo svakog velikog  takmičenja na kojem igraju „panceri“:  Pratilje reprezentativaca Nemačke

One su deo svakog velikog takmičenja na kojem igraju „panceri“: Pratilje reprezentativaca Nemačke | Foto: Profimedia


Ana bi mogla da postane i deo posebne družine sačinjene od devojaka i supruga nemačkih fudbalera koje tradicionalno putuju na najveća fudbalska takmičenja i zajedno bodre svoje jače polovine. Sada, kad je iz ekipe ispala Sara Brandner (Švajnijeva bivša), sigurno je da će Ana biti među vodećima, po lepoti, ali i glamuru. U odabranom društvu su En-Ketrin Brumel (Mario Gece), Lena Gerke (Sami Kedira), Ana Marija Lagerblom (Mesut Ozil)...

Inače, Bastijanova bivša je bila marketinški najistaknutiji član među devojkama i nije slučajno imala status mis nemačke reprezentacije. Pratila ga je širom zemaljske kugle, navijala zdušno, na neki način bila maskota među nemačkim lepoticama. Po nepisanom pravilu, nakon završetka svake utakmice, Švajni je trčao do tribina u zagrljaj i zauzvrat dobijao strastveni poljubac... U svakom slučaju, u svakoj narednoj anketi o lepoti pratilja nemačkih reprezentativaca, Ana će sigurno zauzimati mesto u samom vrhu.

A kako je Bastijan oduševio sve Srbe pogledajte OVDE.

Neće na „Oktoberfest“

Švajni se redovno pojavljivao sa Sarom na „Oktoberfestu“, tradicionalnom festivalu piva u Minhenu. Ipak, Ana, iako je bila u dilemi da li da ode prošle godine, odlučila je da se ne pojavi tamo sa Bastijanom, jer je u tom trenutku smatrala da bi oblačenje tradicionalne nemačke nošnje možda bilo pogrešno protumačeno u Srbiji.

Poslednji komentari
  • Natasha Vreme: 23.01.2015 15:46h

    Starleta u pokusaju !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP