Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

Pobede Ivanovićeve i Jankovićeve na US openu

ANA: Želim opet na vrh!

Autor: S. Vrakela | 31.08.2012 - 22:11:00h | Komentara: 0

Najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković imale su dobar dan na poslu u Njujorku. Ana je ubedljivo savladala Sofiju Arvidson (6:2, 6:2) napravivši čak 39 vinera, dok je Džej Džej konačno pokazala da se vraća u formu pobedom nad Larom Aruabareno-Vesinom 6:4, 6:2.

Ana Ivanović

Ana Ivanović

- Srećna sam zbog pobede i prikazane igre. Ona je moja drugarica i u tim situacijama nikada nije lako fokusirati se na posao. Ja sam to, ipak, nekako uspela i pobedila - rekla je Ana, koja se u narednoj rundi sastaje s pobednicom meča Stivens - Malek.


Bojana pala u taj brejku

Idealan dan srpskih teniserki na Flašing Medouzu nije uspela da kompletira Bojana Jovanovski, i to zbog neiskustva. Dominika Cibulkova eliminisala je našu treću igračicu po rangu sa 7:6 (3), 7:6 (3). Bojani nije pomogla ni agresivnija igra, jer je ipak napravila mnogo grešaka (25 vinera, 37 grešaka).

Nekada najbolja teniserka sveta kaže da je veoma motivisana da se vrati u svetski vrh.
- Imam veliku želju da ponovo budem u vrhu ženskog tenisa i da se borim za titulu na grend slem turnirima. Mislim da je to jedan dug proces i ja naporno radim da to ostvarim - kazala je Ivanovićeva i priznala da se nije u potpunosti oporavila od povrede, jer „i dalje svakog jutra popije šaku lekova“.

Četvrti takmičarski dan na US openu bio je uspešan i za Jelenu Janković, koja je bez drame i problema savladala teniserku iz Španije Aruabareno-Vesino. Za nekada prvu igračicu sveta najvažnije je da beleži pobede i da joj samopouzdanje raste iz meča u meč.

Jelena Janković

Jelena Janković

Ipak, naredna protivnica biće mnogo ozbiljnija jer će joj na megdan u 3. kolu izaći pobednica duela Agnješka Radvanska - Karla Suarez Navaro.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP