Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

TENISKI STRUČNJAK ZA “ALO.RS”

Armenulić: Englezima ne odgovara da Srbin bude prvi na svetu!

Autor: M. Rangelov | 30.06.2015 - 11:51:00h | Komentara: 7

“Svesno pritiskaju Novaka da bi Marej bio šampion” - kaže teniski mag.

Za Srbiju je čuo ceo svet:  Radmilo Armenulić

Englezi pritiskaju Novaka: Radmilo Armenulić | Foto: Mitar Mitrović

Mediji na Ostrvu su se bukvalno obrušili na Novaka Đokovića. Ovih dana pokušavaju da naprave aferu tamo gde je nema. Indirektno našeg asa nazivaju varalicom. Srbin je optužen da tokom mečeva na nedozvoljen način komunicira sa svojim trenerom Borisom Bekerom.
I pre početka Vimbldona mediji su pritiskali Novak, a odmah posle prvog kola i pobede nad Kolšrajberom engleski novinari su nastavili sa istim neugodnim pitanjima. Poznati teniski stučnjak, Radmilo Armenulić za “Alo.rs” otkriva pozadinu cele priče.
- Jasno je - pritiskaju Novaka da bi Marej bio šampion! Očigledno da žele da pošalju poruku da bi njihov igrač trebalo da se popne na krov Vimbldona. Iskreno, uopšte ne vidim razlog za napadanje Đokovića. Ali bez brige, pametan je Novak prozreo ih je. Istina je samo jedna - smeta im što je jedan Srbin najbolji na svetu. Da je Nole Italijan ne bi bilo problema.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: Profimedia

Armenuliću se izuzetno svideo Đokovićev odgovor.
- Obrušili su se na njega svim silama, ali neće uspeti. Lepo im je odgovorio juče posle startne pobede. Iskreno ja ne razumem te Engleze i njihov kvazi humor. Pozivaju se ne neki fer-plej ali ga oni prvi nikada ne poštuju. Možda ću biti malo grub, ali dobro je govorio Nikola Pašić: “Srpsko dete kad se rodi, treba naučiti da mrzi Engleze”.

Endi Marej

Mediji rade za njega: Endi Marej | Foto: Tanjug/ AP

Teniski mag smatra da će se Novak bez mnogo problema plasirati u finale.
- Dobro je počeo, malo ga je mučio bekhend protiv Kolšrajbera, ali kad se sve sabera moramo da budemo zadovoljni. Prvi meč je uvek najteži. Naredni rival je lak (Nijeminen) ali posle dolaze Vavrinka i ostale zverke. Siguran sam da će se Novak plasirati u finale.
I za kraj Radmilo Armenulić je prognozirao eventulana iznenađenja na prestižnom turniru.
- Mislim da će neko od Španaca da napravi pravim bum. Felisijano Lopez bi mogao mnogima da pomrsi račune. Videćemo, nikad se ne zna.

Vrabac na Vimbldonu

Vrabac na Vimbldonu | Foto: Profimedia

Novak i vrabac!

Zanimljiv detalj dogodio se juče tokom meča sa Nemcem. Jedan potpuno neočekivani gost je sleteo na travu Vimbldona. Vrabac je na kratko prekinuo Noletov duel sa Kolšrajberom.

- Verovatno su ga poslali čak iz Srbije da mi prenese podršku. Pitao sam je da li se plaši, rekao sam joj da se oseća prijatno, da bude moj gost na meču i da ostane tu - jedan jedini, Novak Đoković!

Poslednji komentari
  • Miki bg Vreme: 30.06.2015 14:55h

    Apsolutno tacno. Samo je Nole deo naroda koji se uvek branio I odbranio kroz istoriju, pa ce i sada uspeti u tome. Napred Care!!!

  • Katarina Vreme: 30.06.2015 15:05h

    Kakva nekultura, primitivizam najgore vrste, a drugima drze lekcije o lepom ponasanju, ljudskim pravima, pisu rezolucije, itd.!

  • lud Vreme: 30.06.2015 15:09h

    Nole, crpi snagu iz svog naroda! Napred Care!

  • vitez Vreme: 30.06.2015 17:49h

    Prvi bio privi i ostaje.

  • Dr Iggyy Vreme: 30.06.2015 19:30h

    Novaka prate sedam miliona srpskih svetlih zvezdi. Odatle crpe neophodnu pa i više od potrebne mu energije. Britanci mogu da rade šta hoće, Novak ima čarobnu moć i sve pobeđuje, bez pardona. Novak ne trči u zagrljaj gde trče naši političari, on trči u zagrljaj prijatelja, svoga naroda, a nada svega svojoj porodici. Samo napred šampionu, jesi i ostaješ tu. Zapad sa našim mrziteljima ne može ti ništa. Napred!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP